Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ Η ΚΕΡΚΥΡΑ

             Κέρκυρα - Τύρναβος 0-0
Στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε η Κέρκυρα, που μπορεί να έμεινε στο 0-0 με τον Τύρναβο, αλλά πήρε το εισιτήριο χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.
Η Κέρκυρα δεν απείλησε και δεν απειλήθηκε από τον Τύρναβο, με συνέπεια να προκριθεί εύκολα στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος, έχοντας το αβαντάζ από το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Ο Άκης Μάντζιος παρέταξε την ομάδα του με πολλές αλλαγές, δίνοντας την ευκαιρία σε παίκτες που δεν αγωνίζονται αρκετά στο πρωτάθλημα, να δείξουν τις δυνατότητές τους.
 Η μόνη πραγματικά αξιόλογη στιγμή μπροστά από τις δύο εστίες σημειώθηκε στο...
... 78ο λεπτό, όταν ο Τσουμάνης παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά τελικά σημάδεψε το δοκάρι του Στρατηλάτη.
Στους "16", η Κέρκυρα θα βρει στο δρόμο της το νικητή του ζευγαριού Λεβαδειακός - Πιερικός, με τους Βοιωτούς να έχουν το προβάδισμα μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας
Διαιτητής: Ρούσσος-Μπεκερτζής
Βοηθοί: Χαρίσης, Ζυγούρης
Κέρκυρα (Μάντζιος): Στρατηλάτης, Μπουκουβάλας, Πετρούσης, Σταμόγιαννος, Διαμαντόπουλος (52' Σίμωσης), Λεόν, Εντερ, Αρμένης, Τσουμάνης, Βασιλόγιαννης (81' Κούδας), Τσοκάνης (62' Κατσαρός)
Τύρναβος (Μπεριτζάς): Ντάλας, Τσιάτρας, Πολύζος (35' Μεζίνι), Αντωνόπουλος, Τσούκαλος, Διβανές (68' Αλεξίου), Αθανασούλης, Φλέγγας (46' Αγροδήμος), Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Οικονόμου
Sport24.gr