Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΤΣΑΚΑΣ:"ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Ο Βλάσης Τσάκας ανακοίνωσε την άφιξη του Πρίγκιπα Φεϊζάλ στην Ελλάδα, δήλωσε πως ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ξέρει μπάλα και ξεκαθάρισε πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία των πράσινων να περάσουν σε Σαουδαραβικά χέρια.

Όντως σήμερα υπάρχει η άφιξη του Πρίγκιπα. Κάποια στιγμή εντός της ημέρας θα είναι στην Ελλάδα. Θα κατατεθεί αύριο πρόταση προς όλους τους μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ με αντάλλαγμα και την άλλη μέρα θα δοθεί συνέντευξη Τύπου του Πρίγκιπα με τις προσκλήσεις να στέλνονται σήμερα.
Ο Πρίγκιπας και θα αναλύσει την πρόταση και το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό", είπε αρχικά ο Βλάσης Τσάκας στην ΕΡΑ Σπορτ 101.8.
Για το ποια είναι η πρόταση του Πρίγκιπα, είπε: 
"Για την πρόταση δεν μπορώ να πω τίποτα απολύτως. Πρέπει να την δουν πρώτα οι μέτοχοι. Είναι ξεκάθαρη πρόταση μας: -Να η πληρωμή για τον Παναθηναϊκό, δώστε τον-. Στην ομάδα θα μπουν τα λεφτά. Απευθυνόμαστε στην ηγεσία του σωματείου που έχει το δικαίωμα να απαντήσει καθώς εκπροσωπεί τον κόσμο. Έτσι μπορούν να τρέξουν τις διαδικασίες".
Για το αν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα, τόνισε: 
"Τα λεφτά είναι σε τράπεζα του εξωτερικού, σε ευρωπαϊκή χώρα και σε μεγάλη τράπεζα. Είναι ένα αρκετό ικανοποιητικό ποσό με βάση τα σημερινά δεδομένα και θα ικανοποιήσει όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού και ελπίζω και τη διοίκηση. Θα τα αναφέρει ο Πρίγκιπας στη συνέντευξη του την Τετάρτη".
Για το γεγονός πως καθυστέρησε η όλη υπόθεση, τόνισε:
 "Τα έκανε όλα με πολύ προσοχή και δεν θέλαμε να διαταράξουμε το κλίμα ενόψει Τότεναμ και ντέρμπι και το αφήσαμε για να μην κάνουμε παρέμβαση πουθενά. Ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγική κατάσταση και μια πρόταση θα πρέπει να είναι καλοδεχούμενη.
Δεν είναι ασυνεπής ο Πρίγκιπας καθώς από τον Απρίλη μέχρι και σήμερα έχει μα απίστευτη συνέπεια. Πήγε στην ΕΕΑ και σε χρόνο ρεκόρ πήρε την άδεια. Δείξαμε την αξιοπιστία μας και τότε. Μας είπαν πως δεν φέρατε τα λεφτά σας στην Ελλάδα, αλλά τότε και η Μαρίκα του περιπτέρου τα έδιωχνε την Ελβετία. Είναι αυτό που λένε: "Η κότα το αυγό, ή το αυγό την κότα". Ερχόμαστε για τελευταία φορά και λέμε: "Θέλετε ή δεν θέλετε. Αν όχι άντε γεια"! Με διαφορετικό τραπεζικό τρόπο αυτή τη φορά και διαφορετικές καταστάσεις από την τελευταία φορά".
Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, δήλωσε:
 "Είμαστε καλά με την εμφάνιση που θύμισε Παναθηναϊκό. Εγώ είμαι στην κατηγορία που βλέπουν ποδόσφαιρο. Έπαιξε μπάλα ο Παναθηναϊκός. Στο ποδόσφαιρο, είτε βάζεις γκολ, είτε χάνεις. Οσοι δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο ασχολούνται με τον επόπτη, τον διαιτητή και τον Τοτσέ.
Αυτό είναι μια διαπίστωση ενός κοινού ανθρώπου με μια κοινή λογική. Είναι γνωστό πως ο Αλαφούζος δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Είδα ένα ματς που με γέμισε, έναν Παναθηναϊκό που με έκανε μετά από καιρό να αισθανθώ καλά. Δεν μας έκατσε το αποτέλεσμα. Για αυτό το ποδόσφαιρο είναι το νούμερο ένα άθλημα. Ο Ολυμπιακός έχει μια καλή ομάδα, αλλά μέχρι εκεί. Ο Παναθηναϊκός θα ήταν 16 βαθμούς μπροστά αν ήταν σωστά δομημένος, αλλά πληρώνει τα λάθη του καλοκαιριού".


Sport24.gr