Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ


Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας εκφράζει την πλήρη στήριξή του στην σημερινή  (19/12) απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, τηρώντας παράλληλα την 3ωρη στάση εργασίας που κήρυξε πανελλαδικώς και η ΓΣΕΕ για τον Ιδιωτικό Τομέα.
                  ΟΛΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Ε.Κ.Κ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
18/12/2012
 Το Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας εκφράζει την πλήρη στήριξή του στην αυριανή (19/12) απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ, τηρώντας παράλληλα την 3ωρη στάση εργασίας που κήρυξε πανελλαδικώς και η ΓΣΕΕ για τον Ιδιωτικό Τομέα.
Σύσσωμοι οι εργαζόμενοι, τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, αντιλαμβάνονται πλέον ότι η επίθεση δεν είναι σε συγκεκριμένους εργασιακούς στόχους αλλά σε...

... ολόκληρο το φάσμα της εργατικής τάξης. Σκοπός των εντός κι εκτός συνόρων κυβερνώντων της χώρας μας είναι να εξαθλιώσουν και να τρομοκρατήσουν το σύνολο των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων, ώστε να μπορούν με τις λιγότερες δυνατές αντιστάσεις να εφαρμόσουν μισθούς εξαθλίωσης χωρών στους Έλληνες εργαζόμενους.
Η δέσμευση της κυβέρνησης στην Τρόικα για απόλυση δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το 2015 είναι ένα ακόμα απάνθρωπο μέτρο που θα πλήξει χιλιάδες ήδη αποδυναμωμένες ελληνικές οικογένειες και θα βουλιάξει ακόμα περισσότερο την ελληνική οικονομία. Τόσο σε αυτήν όσο και σε όλες τις υπόλοιπες βάρβαρες και άκρως αντεργατικές πολιτικές, που με μανία εφαρμόζει συνεχώς η ελληνική κυβέρνηση, πρέπει να απαντήσουμε μόνο με ένα τρόπο: Αγώνα και αντίσταση.
Ήδη οι εργαζόμενοι στους Δήμους, στις Περιφέρειες και στα Πανεπιστήμια κλείνουν ένα μήνα πυκνών απεργιακών κινητοποιήσεων ενώ οι περισσότεροι εργασιακοί κλάδοι, δημόσιου και ιδιωτικού τομέα αναμένεται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους στο άμεσο μέλλον.
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, στηρίζουμε την απεργία της ΑΔΕΔΥ και συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις, την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου. Όλοι στον αγώνα, όλοι στους δρόμους.
Για το Δ/Σ του ΕΚΚ

CORFU NEWSit