Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

"ΕΦΥΓΕ" Η ΓΙΑΝΝΑ ΛΟΙΖΙΔΟΥ....


Απεβίωσε σήμερα, παραμονή των Χριστουγέννων, σε ηλικία 60 ετών η παραγωγός του Ράδιο ΠΡΩΤΟ Γιάννα Λοϊζίδου. Ο θάνατός της προήλθε από οξύ καρδιακό επεισόδιο.
Ανακοίνωση του Συγκροτήματος “ΔΙΑΣ” αναφέρει ότι η οικογένεια του Ράδιο Πρώτο και του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ έχασε σήμερα ένα πολύ αγαπημένο μέλος της, την Γιάννα Λοϊζίδου, παραγωγό της πρώτης σε ακροαματικότητα καθημερινής ψυχαγωγικής ραδιοφωνικής εκπομπής για πάνω από μια 20ετία, με τίτλο “Λίγη Κουβέντα-Λίγη Μουσικη”.
“Για την Γιάννα Λοϊζίδου...

... το ραδιόφωνικό στούντιο και οι εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές της,ήταν το πρωτο της σπίτι – οι φίλοι της, η οικογένειά της. Η Γιάννα είχε ένα ανεπιτήδευτο στυλ επικοινωνίας, που έκανε τον ακροατή να αισθάνεται ότι βρισκόταν δίπλα του και κουβέντιαζαν μαζί, ενώ το μουσικό ηχόχρωμα και ύφος της εκπομπής της ήταν μοναδικό και άνοιξε καινούργιους δρόμους στο ραδιόφωνο. Στην εκπομπή της φιλοξενήθηκαν δεκάδες μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής, όπως οι Μπιθικώτσης, Κουγιουμτζής, Νταλάρας, Βίκυ Μοσχολιού, Πάριος και σχεδόν όλα τα σύγχρονα αστέρια”, προσθέτει η ανακοίνωση.
“Οι γραμμές στο στούντιο του Ράδιο Πρώτο κατά την διάρκεια της εκπομπής της”, συμπληρώνει η ανακοίνωση, “ήταν πάντοτε γεμάτες, και συχνά παρέλυε και το τηλεφωνικό σύστημα από την υπερφόρτωση λόγω της τεράστιας συμμετοχής του κοινού όλων των ηλικιών”.
Λεπτομέρειες για την κηδεία θα ανακοινωθούν αργότερα.
Αφήνει πίσω μητέρα και δύο αδέλφια.
Καλό ταξίδι  Γιάννα…

 ONLYCY.COM