Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΑΥΔΗ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ!!!

                         Σφαγή σε σχολείο των ΗΠΑ! 
Με δάκρυα ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε στους Αμερικανούς και έδωσε σήμερα την εντολή οι σημαίες να είναι μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια των ΗΠΑ για τέσσερις ημέρες, φόρος τιμής στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ.

Φωτογραφία για Σφαγή σε σχολείο των ΗΠΑ! Αναυδη και σοκαρισμένη όλη η Υφήλιος!Ο 20χρονος Adam Lanza άνοιξε πυρ το πρωί της Παρασκευής σε δημοτικό σχολείο στο Νιούτον του Κονέκτικατ, στις βορειοανατολικές ΗΠΑ, σκορπίζοντας τον θάνατο Τουλάχιστον 29 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους μικρά παιδιά, σκοτώθηκαν από τα πυρά του 20χρονου στο σχολείο Sandy Hook. Στην αρχή θεωρούταν ως υπεύθυνος του μακελειού ο αδερφός του Ryan, ο οποίος και κρατείται ακόμη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 22 παιδιά, μαθητές του σχολείου, βρήκαν τραγικό θάνατο στο μακελειό, ενώ νεκρός είναι και...

... ο διευθυντής του σχολείου, στο γραφείο του οποίου φαίνεται ότι ξεκίνησε το περιστατικό.

Ο 20χρονος Lanza, κάτοικος Νιου Τζέρσεϊ, ήταν γιος μιας δασκάλας που εργαζόταν στο σχολείο, την οποία φέρεται να σκότωσε προτού σκορπίσει θάνατο στο σχολείο...

Οι αρχές ανακρίνουν ακόμα τον αδελφό του δράστη, ενώ τα κίνητρα παραμένουν άγνωστα.

Το CBS αναφέρει ακόμα ότι οι περισσότεροι νεκροί ήταν μαθητές της τάξης στην οποία δίδασκε η μητέρα του δολοφόνου.


Ο δράστης είναι νεκρός, ενώ δύο όπλα βρέθηκαν στο σημείο του συμβάντος, όπως μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News χωρίς να επικαλείται κάποια πηγή.

Με δάκρυα ο Μπαράκ Ομπάμα μίλησε στους Αμερικανούς, λέγοντας ότι πρέπει να ληφθούν μέτρα για την καταπολέμηση παρόμοιων περιστατικών.

Ο Πρόεδρος Ομπάμα έδωσε σήμερα την εντολή οι σημαίες να είναι μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια των ΗΠΑ για τέσσερις ημέρες, φόρος τιμής στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ.

Στο δημοτικό σχολείο Sandy Hook φοιτούν παιδιά ηλικίας 5 με 10 ετών.

Με αφορμή το μακελειό ακτιβιστές διαδήλωσαν για τα όπλα

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της βίας των όπλων πραγματοποίησαν ακτιβιστές, έξω από το Λευκό Οίκο, απαιτώντας αυστηρότερους νόμους για τα όπλα στις ΗΠΑ ακτιβιστές που τάσσονται υπέρ του ελέγχου των όπλων στις Ηνωμένες Πολιτείες, συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ, έξω από το Λευκό Οίκο, για να απαιτήσουν πιο αυστηρούς νόμους στην κατοχή και χρήση πυροβόλων όπλων, λίγες ώρες μετά την τραγωδία με τους 27 νεκρούς - μεταξύ των οποίων 20 παιδιά - σε σχολείο στο Κονέκτικατ.

Περίπου 100 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στη Λεωφόρο Πενσυλβάνια μπροστά από το Λευκό Οίκο. Ανάμεσα τους και μέλη της οργάνωσης «Στοπ στη βία των όπλων».

Οι διαδηλωτές κρατούσαν πανό διαμαρτυρίας κατά της οπλοκατοχής και της χρήσης των όπλων, έψαλλαν ύμνους υπό το φως εκατοντάδων κεριών, σε μια αγρυπνία στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στο δημοτικό σχολείο της αμερικανικής πολιτείας του Κονέκτικατ.
 Πηγή
logioshermes