Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ AIDS Ο 12ΧΡΟΝΟΣ ΡΩΣΟΣ....


               Πανικός στην Κρήτη

Φορέας του AIDS ο 12χρονος Ρώσος
Οροθετικοί είναι τόσο το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού όσο και η 37χρονη μητέρα του από τη Ρωσία, όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις αίματος που έγιναν χθες στο νοσοκομείο στην Αθήνα, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστια αναστάτωση σε όσους ενεπλάκησαν στην υπόθεση στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του Αγλαϊα Κυριακού ενημέρωσαν τους γιατρούς στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ότι το αγόρι από τη Ρωσία είναι οροθετικό.
Το τηλεφώνημα από τους παιδιάτρους του κρατικού νοσοκομείου προκάλεσε μεγάλη αναστάστωση στην περιοχή της Χερσονήσου και του Ηρακλείου. Κι αυτό διότι αρκετοί αστυνομικοί, νοσηλευτές, υπάλληλοι του ξενοδοχείου αλλά και άλλα πρόσωπα ήρθαν σε επαφή με το παιδί από τη Ρωσία που αιμορραγούσε ή το μετέφεραν με γυμνά χέρια στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζουν ότι πάσχει από το λοιμώδες μεταδοτικό νόσημα.

Πάντως, πηγές του νοσοκομείου, αναφέρουν ότι η διαχείριση του περιστατικού είχε γίνει με όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας για τους εργαζόμενους αλλά και τον κόσμο και ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί ότι δεν έχουν μολυνθεί από τον ιό του AIDS.


ΕΘΝΟΣ.gr