Κυριακή 12 Μαΐου 2013

ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΤΡΙΠΟΛH ΓΙΑ ΤΟΥΣ..."ΠΕΤΣΙΝΟΥΣ"....

Ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν στον Αστέρα Τρίπολης τον τρόπο με τον οποίο έχασε η ομάδα τους στον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 
«Φωνάζει» η Τρίπολη

Εκνευρισμός και απογοήτευση επικρατεί στις τάξεις του Αστέρα Τρίπολης για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η απώλεια της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι Αρκάδες διαμαρτύρονται έντονα για τα διαιτητικά λάθη του Θανάση Γιάχου και των βοηθών του, σύμφωνα με τα οποία αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Δημήτρη Μπάκου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο ιδιοκτήτης της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ ήταν έξαλλος με τον Χιώτη ρέφερι για τις αποφάσεις που πήρε, αποκαλώντας τον αλήτη και… νικητή του τελικού. 

«Δυστυχώς, το ποδόσφαιρο το διοικεί η αλητεία. Και σήμερα (σ.σ.: χθες) δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός. Κέρδισε η αλητεία. Κέρδισε ο Γιάχος ο αλήτης και η αλητοπαρέα του», ήταν η δήλωση του Μπάκου στον OTE-TV. 

Από την πλευρά του, ο άλλος μεγαλομέτοχος του Αστέρα, Γιάννης Καϋμενάκης, έκανε λόγο για βρώμικο ποδόσφαιρο και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων της ομάδας της Τρίπολης εν όψει της διαδικασίας των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. 

«Είναι βρώμικο το ποδόσφαιρο. Ο,τι και να γίνει, εμείς θα πάμε Champions League και θα δυναμώσουμε τον Αστέρα μας του χρόνου», ανέφερε μεταξύ άλλων. 

Ύστερα από συνεννόηση που υπήρξε πριν από την απονομή των μεταλλίων, οι άνθρωποι του Αστέρα (Μπάκος, Καϋμενάκης, Μποροβήλος και Τσιώλης) αποφάσισαν να παραλάβουν κανονικά τα μετάλλια και στη συνέχεια να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 

Σύμφωνα με τους Αρκάδες, ο Θανάσης Γιάχος τους ζήτησε συγγνώμη για τον μη καταλογισμό πέναλτι στο χέρι του Μανιάτη, αφού πρώτα είδε τη φάση στο βίντεο! 

Από εκεί και πέρα, οι Τριπολιτσιώτες πρέπει να κάνουν… delete στα όσα συνέβησαν χθες στο ΟΑΚΑ και να στρέψουν την προσοχή τους στα πλέι οφ, τα οποία αρχίζουν την ερχόμενη Τετάρτη και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Ο Σάκης Τσιώλης δεν υπολογίζει τον Εμάνουελ Περόνε, ο οποίος αποβλήθηκε στα τελευταία λεπτά του χθεσινού αγώνα στα επεισόδια που έλαβαν χώρα μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων. 

Τώρα έχει άδικο;

Αλαφούζος: "Ντροπή σας κλέφτες!!"

Για μία ακόμα φορά η διαιτησία έπαιξε το δικό της ρόλο σε αγώνα του Ολυμπιακού.
Το πέναλτι του Μανιάτη που θα συνοδευόταν και με κόκκινη κάρτα το είδε όλη η Ελλάδα εκτός από τον Γιάχο και τους βοηθούς του. Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε τα όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου.
Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ με νέο του τιτίβισμα έγραψε: "Άλλο ένα θλιβερό παιχνίδι τελειώνει όλη η αλητεία στην οθόνη σας. Μπράβο στην ΕΠΟ στην ΚΕΔ! Να χαίρεστε την κατάντια σας .. Ντροπή"
ΤΙΤΛΠΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ CORFU NEWSit
πηγη: novasportfm