Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗΣ ΦΑΙΗ....

Yπήρχε ερωτικό τρίγωνο ομολόγησε η αδερφή της άτυχης Φαίης που δολοφονήθηκε στη Νέα Μάκρη. BINTEO και άκρως τολμηρές φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
Η Μαρία - Ελένη Μπλάχα, είναι η αδερφή της 23χρονης Φαίης που κατέληξε μετά τον ξυλοδαρμό από το σύντροφό της Β. Στεφανάκη, στην Νέα Μάκρη.


     ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η 32χρονη είναι μία γυναίκα πολύ εντυπωσιακή και όπως ομολόγησε στον ανακριτή, είχε κάνει σεξ με το σύντροφο της αδερφής της σε ξενοδοχείο. Αυτός σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ίδια, βιντεοσκόπησε την ερωτική επαφή και στη συνέχεια, μετά τον ξυλοδαρμό της Φαίης, την εκβίαζε πως θα δείξει το ροζ βίντεο στην οικογένειά της και στο σύζυγό της αν δεν τον "καλύψει" στην αστυνομία.




Από τις φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η 32χρονη Μαρία - Ελένη, φαίνεται πως είναι μία γυναίκα ιδιαίτερα εντυπωσιακή γεγονός που προσδίδει ακόμη ακόμα περισσότερη ίντριγκα στο ερωτικό θρίλερ της Νέας Μάκρης, που κατέληξε σε τραγωδία.



















Ο δικηγόρος της Μαρίας - Ελένης Μπλάχας, κ. Θ. Πλεύρης μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "Μίλα" την Παρασκευή δήλωσε πως δεν υπήρχε ερωτικό τρίγωνο και τόνισε “Είναι άδικο και προσβλητικό να λένε πως η αδελφή του θύματος τον παρέσυρε να κάνει ό,τι έκανε”.




Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της στην Τατιάνα


Newsit