Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΥΡΩΠΗ! ΠΕΝΤΕ ΝΥΧΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΛΜΗ....


         ...οι Μουσουλμάνοι μετανάστες!
Η Σουηδία έχει εδώ και χρόνια έχει μια τακτική εύνοιας και κοινωνικής πολιτικής οι οποίοι δεν καταφέρνουν και δεν θέλουν να ενσωματωθούν δεν δουλεύουν,δεν πληρώνουν φόρους και είναι μόνο εκεί για να παίρνουν χρήματα για το τίποτα - αυτή είναι η άποψη της δημοσιογράφου Carlqvist Ingrid του R/T.

Επεισόδια σημειώθηκαν για πέμπτη διαδοχική νύχτα στα φτωχά προάστια της Στοκχόλμης όπου ζουν πολλοί ξένοι. Σύμφωνα με την αστυνομία...
... συνελήφθησαν οκτώ άτομα, αλλά δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματίας. Στο προάστιο του Ρίνκεμπι, έξι οχήματα κάηκαν, τα πέντε εκ των οποίων ολοσχερώς. Τρία ακόμη οχήματα πυρποληθηκαν στο Νόρσμποργκ ενώ η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σ' ένα αστυνομικό τμήμα στο Όλβσγε τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
BBC: "Δεν είναι πια η Σουηδία που όλοι νομίζαμε ότι γνωρίζαμε".
Πυρπολήθηκαν ακόμη δύο σχολεία, το πρώτο στην Τένστα και το δεύτερο στην Κίστα, κοντά στο Χούσμπι, απ' όπου ξεκίνησαν οι ταραχές, Οι πυρκαγιές τέθηκαν γρήγορα υπό έλεγχο. Όπως και την περασμένη νύχτα, αστυνομικοί πετροβολήθηκαν στο Σοντερτέλγε.

Οι ταραχές, που σημειώθηκαν σε μία από τις πλουσιότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, συγκλονίζουν την χώρα που φημίζεται για το σύστημά της κοινωνικής δικαιοσύνης, ενώ προκάλεσαν διάλογο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τόσο την ανεργία στους νέους όσο και την εισροή μεταναστών.
Οι ταραχές αποδίδονται στον θάνατο ενός 69χρονου μουσουλμάνου μετάναστη, ο οποίος ήταν οπλισμένος με ματσέτα, από τα πυρά αστυνομικών στο προάστιο Χούσμπι...γεγονός για το οποίο κατηγορήθηκε η αστυνομία για υπερβολική χρήση βίας.



ΠΗΓΗ:ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ