Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ "ΑΠΗΛΙΟΝ" Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ


Σε άμεσες ενέργειες προχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος για να λύσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις πολύ υψηλές απαιτήσεις του Γιώργου Βαρδινογιάννη σχετικά με την ενοικίαση των εγκαταστάσεων της Παιανίας. Ο Αλαφούζος προχώρησε στην αγορά του προπονητικού κέντρου «Απήλιον» στο Κορωπί, ιδιοκτησίας του πρώην ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, Κωνσταντίνου Τσακίρη!
Οι συζητήσεις διήρκησαν μέχρι τα μεσάνυχτα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι «έπεσαν» οι υπογραφές σε προσύμφωνο που ορίζει την αγορά του κέντρου έναντι ενός τιμήματος κοντά στα 7 εκατ. ευρώ. Επίσης ο Αλαφούζος αγοράζει 50 στρέμματα στην περιοχή έναντι 8 εκατ. ευρώ προκειμένου να χτιστούν ξενώνες για τις ακαδημίες και κτήρια για να στεγαστούν τα γραφεία. Πρόκειται για κίνηση ματ του Αλαφούζου που λύνει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και χαρίζει στον Παναθηναϊκό ένα ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο.
Το «Απήλιον» περιλαμβάνει τρία γήπεδα (το ένα με συνθετικό χλοοτάπητα), γήπεδα 5Χ5, αποδυτήρια και πισίνα. Οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο και έχουν φτάσει ακόμα και στο επίπεδο αγοράς του!
Η δεύτερη επιλογή ήταν στο Μαρούσι στο κτήμα «Καρελλά» σε έκταση 60 στρεμμάτων, όμως δεν προχώρησε αφού απαιτούνταν αρκετός χρόνος.
Pamesports.gr