Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΕΙΧΕ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ....

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τατουάζ με τη σβάστικα και άλλα σύμβολα νεοναζιστικών οργανώσεων έχει στο σώμα του ο -κατά δήλωσή του- 17χρονος Αφγανός που επιτέθηκε σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και την πέταξε από τοιχίο ύψους οκτώ μέτρων...
Τα σύμβολα αυτά έβαλαν σε σκέψεις και έντονο προβληματισμό τους αρμόδιους αστυνομικούς. Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος τον έχει στο αριστερο μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R). Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό -σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων-, ενώ στον θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί. Τα σύμβολα τράβηξαν αμέσως την προσοχή των αστυνομικών κατά την εξέτασή του.
Ο δράστης αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε εξήγηση σχετικά με το πότε και που έκανε τατουάζ. Ιδιαίτερο βάρος πάντως δίνουν οι αστυνομικοί στην έρευνα για να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία ταυτότητας που παρουσιάζει είναι αληθινά. Επιφυλάξεις εκφράζουν και για την ηλικία του -αν δηλαδή είναι 17 χρόνων, όπως ο ίδιος δηλώνει, καθώς φαίνεται μεγαλύτερος.
Τέλος, για τη βίαιη επίθεση εις βάρος της 20χρονης φοιτήτριας στο Ιόνιο πανεπιστήμιο είπε: "Την πέταξα γιατί φώναζε βοήθεια".
                 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



Νewsbomb.gr