Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

11ΧΡΟΝΟΣ ΤΡΥΠΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE......

Ένας 11χρονος φίλαθλος της Λίβερπουλ ''τρύπωσε'' μεταξύ των παικτών της Τσέλσι την ώρα της απονομής του τροπαίου του Europa League! Δείτε το video αλλά και φωτογραφίες του μικρού παρέα με Πλατινί, Κολίνα, Χίντινγκ, Σεφτσένκο και σία!
              ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


11-year-old picks up the Europa League trophy... από sxplVII

Ο 11χρονος Λούις Κερνς "έκλεψε'' τα φώτα της δημοσιότητας κατά την απονομή του τροπαίου του Europa League στην Τσέλσι. Ο πιτσιρικάς, οπαδός της... Λίβερπουλ, πήδηξε μετά το τέλος του αγώνα στον αγωνιστικό χώρο για να βρεθεί κοντά στον Φερνάντο Τόρες, ήρωά του από το πέρασμά του στους "reds".
Μέσα στον γενικό χαμό, κατάφερε να στηθεί δίπλα στους ποδοσφαιριστές της Τσέλσι την ώρα που περνούσαν από μπροστά τους οι παίκτες της Μπενφίκα για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους. Αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.
Συνέχισε σαν κύριος και ανέβηκε μαζί με τους "μπλε" τα σκαλιά που οδηγούσαν στην κούπα! Τρύπωσε ανάμεσα σε Τόρες και Νταβίντ Λουίζ και χαιρέτησε τον... απορημένο Μισέλ Πλατινί.
"Ο Λουίς αγαπάει τον Τόρες, έτσι βρήκε την ευκαιρία και τον ακολούθησε μέχρι την απονομή. Παραλίγο να πάρει και μετάλλιο!", λέει η θεία του μικρού, Φραντσέσκα Κερνς.
''Λατρεύει το ποδόσφαιρο και είναι πολύ ευχαριστημένος που έσφιξε το χέρι του Μισέλ Πλατινί".
Δείτε φωτογραφίες και video από τα ''κατορθώματα'' του 11χρονου:
Εδώ (κάτω αριστερά) έχει στηθεί δίπλα στους παίκτες της Τσέλσι που χειροκροτούν την ομάδα της Μπενφίκα η οποία ανεβαίνει για την απονομή. Ένας άνθρωπος της UEFA προσπαθεί να τον απομακρύνει...
 
...αλλά μάταια! Ο πιτσιρικάς ανεβαίνει στη συνέχεια ανενόχλητος τα σκαλιά μαζί με τους νικητές και ο Πλατινί απορεί!

Απολαύστε τον 11χρονο σε video:
Ο μικρός όμως δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά φωτογραφήθηκε με όποιον διάσημο άνθρωπο του ποδοσφαίρου μπόρεσε!
Έχουμε και λέμε. Μισέλ Πλατινί...
Πιερλουίτζι Κολίνα...

Γκους Χίντινγκ...

Πάτρικ Κλάιφερτ...

 Εντέν Αζάρ...

Αντρέι Σεφτσένκο...

Ντεμπά Μπα και Τζον Τέρι...
sport24.gr