Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΝΕΛΗΘΦΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ,ΗΡΩΙΝΗΣ ΧΑΣΙΣ...

           ...ημεδαπή και αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής
IMG_2356.JPGΣυνελήφθη ημεδαπή και αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής , στην Κέρκυρα, για εμπορία ναρκωτικών ουσιών και κατά περίπτωση για οπλοκατοχή
Κατασχέθηκαν 55  συσκευασίες με  κοκαΐνη,  ηρωίνη και κάνναβη καθώς και ένα πιστόλι  με γεμιστήρα και έντεκα φυσίγγια , κινητά τηλέφωνα και  2.410 ευρώ
IMG_2359.JPGΣυνελήφθησαν χθες (24.05.2013) το απόγευμα στην Αλεπού Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, 24χρονη ημεδαπή και 31χρονος υπήκοος Αλβανίας για κατοχή και εμπορία κοκαΐνης,  ηρωίνης και κάνναβης στην Κέρκυρα.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εμπορία ναρκωτικών ουσιών και επιπλέον για...

... τον 31χρονο και  για οπλοκατοχή καθώς από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε η συστηματική διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κέρκυρα,  το τελευταίο τρίμηνο περίπου.
Στο πλαίσιο  επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών εντοπίστηκαν  οι δύο διακινητές, χθες το απόγευμα  στην περιοχή Αλεπού Κέρκυρας, κατά την διάρκεια    αγοραπωλησίας  ηρωίνης με αγνώστων στοιχείων αγοραστή, ο οποίος διέφυγε της σύλληψης και  αναζητείται.
Σε διαδοχικές έρευνες που  ακολούθησαν στο αυτοκίνητο με το οποίο κινούνταν καθώς και στην οικία τους, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν:
42 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 35,9 γραμμαρίων περίπου
13 συσκευασίες με 12,8 γραμμάρια κοκαΐνης
17,9 περίπου γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Ένα πιστόλι μάρκας EKOL TUNA 8 mm με γεμιστήρα και έντεκα φυσίγγια; το χρηματικό ποσό των 2.410 ευρώ
Κάρτες κινητής τηλεφωνίας
Οι δύο συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.