Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΤΟΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ.....

         ...και η μεταφορά της σορού του στην Αγγλία
 Σε στενό οικογενειακό κύκλο αναμένεται να γίνει η κηδεία του Τόμας Πρωτόπαπα που άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη, μετά από έξι εβδομάδες παραμονής του στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Το τελευταίο αντίο σε μια επιμνημόσυνη δέηση που θα γίνει σε εκκλησία των βορείων προαστίων αναμένεται να πουν στον Τόμας Πρωτόπαπα οι φίλοι και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο γνωστός ηθοποιός που άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Τρίτης βύθισε στο πένθος όλους όσους τον γνώριζαν και πίστευαν σε ένα θαύμα.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη μετά την απώλεια του παιδιού τους και ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έφυγε από κοντά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης οι γονείς θα αποφασίσουν αν θα γίνει η επιμνημόσυνη δέηση την ...


...Παρασκευή η το Σάββατο σε εκκλησία στα βόρεια προάστια, έτσι ώστε οι φίλοι του να τον αποχαιρετήσουν.

Μετά υπάρχει το ενδεχόμενο οι γονείς του να μεταφέρουν τη σορό του στην Αγγλία, όπου υπάρχει ο οικογενειακός τάφος της οικογένειας της μητέρας του. Οι γονείς του Τόμας, μάλιστα έχουν αποφασίσει να μετακομίσουν μόνιμα στην Αγγλία για να είναι κοντά στον γιο τους Μάνο. 
Zappit