Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ...ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ;


karximakis
Την έντονη αντίδρασή του στον αποκλεισμό από την κυβέρνηση συγκεκριμένων κοινωνικών ομάδων από την έκτακτη ενίσχυση, εκδηλώνει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης. Ζητά μάλιστα από το κόμμα του να αντισταθεί και να σταματήσει να φορτώνεται το κόστος.«Με πονηρό τρόπο η κυβέρνηση απέκλεισε από την έκτακτη ενίσχυση σε ανέργους, χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους, μεγάλο αριθμό ανθρώπων που έχουν ανάγκη, με μία πρωτοφανή προϋπόθεση», λέει, «και ποιους αποκλείουν; Αυτούς που εν έχουν ούτε ένα ευρώ εισόδημα τον χρόνο και φιλοξενούνται σε κάποιο συνταξιούχο γονέα ή συγγενή. Ή κάποιους συνταξιούχους των 400 ευρώ που φιλοξενούνται στα παιδιά τους…».

Σημειώνοντας πως «αν έμεναν στον δρόμο ή νοίκιαζαν δικό τους σπίτι, τότε θα έπαιρναν ενίσχυση», αναρωτιέται πού να βρουν χρήματα αν είναι άνεργοι ή παίρνουν 400 ευρώ τον μήνα…
«Αυτούς αποκλείει λοιπόν η κυβερνηση Σαμαρά. Ασχέτως αν η κατηγορία αυτή είναι πολυάριθμη και έχει μεγάλες ανάγκες», λέει. Και θέτει απλώς ένα ερώτημα προς το εσωτερικό του κόμματός του : «Μήπως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μιλήσει και να αντισταθεί σε αυτή την κοροϊδία του κοσμάκη; Ή θα συνεχίσει να φορτώνεται τις αστοχίες, τις σκοπιμότητες, τις κοροϊδίες και το κόστος και ο Σαμαράς και η δεξιά ό,τι ωφέλιμο…».

Πηγη matrix24.gr