Σάββατο 12 Απριλίου 2014

ΡΩΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ "ΘΕΛΟΥΝ" ΤΟ BOEING 777 ΣΤΟ...ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!!!

Όσο περνούν οι μέρες και τα συντρίμμια του μοιραίου Boeing της Malaysia Airlines δεν εντοπίζονται δίνεται «χώρος» στην ανάπτυξη σεναρίων που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αλλά παράλληλα εξετάζονται με ιδιαίτερη επιφυλακτικότητα. Το τελευταίο «εμφανίζει» το αεροσκάφος να έχει πέσει «θύμα» αεροπειρατείας, να βρίσκεται στο Αφγανιστάν και όλοι οι επιβάτες, που πλέον ζουν σε καλύβες, είναι καλά. 

Το σενάριο αυτό παρουσιάζεται στη ρωσική εφημερίδα "Moskovsky Komsomolets" και βασίζεται σε πληροφορίες από πράκτορα των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (FSB πρώην KGB) ο οποίος δεν κατονομάζεται. 

Σύμφωνα με αυτή την πηγή το αεροσκάφος με τους 239 επιβαίνοντες η πτήση ΜΗ 370 που «αγνοείται» από τις 8 Μαρτίου υπήρξε στόχος αεροπειρατών. «Οι πιλότοι δεν έχουν καμία ευθύνη, το αεροσκάφος κατελήφθη από άγνωστους τρομοκρατές. Γνωρίζουμε το όνομα του τρομοκράτη που έδωσε τις οδηγίες στον πιλότο και το όνομά του είναι Hitch”. 

Όπως αναφέρει μάλιστα η εφημερίδα, βασιζόμενη πάντα σε πληροφορίες από την ίδια πηγή, το αεροσκάφος βρίσκεται στο Αφγανιστάν, κοντά στο Κανταχάρ και στα σύνορα με το Πακιστάν. 

Το αεροσκάφος μάλιστα φαίνεται να…βρίσκεται στο δρόμο κοντά σε στους πρόποδες βουνού και εμφανίζεται να έχει ένα σπασμένο φτερό. «Όλοι οι επιβάτες είναι ζωντανοί και ζουν σε καλύβες με σνακ καθώς δεν έχουν φαγητό». 

Επίσης αναφέρεται ότι «20 Ασιάτες ειδικοί κρατούνται, μεταξύ των οποίων και ένας Ιάπωνας» ενώ εκτιμάται ότι πιθανότατα οι τρομοκράτες να θέλουν να διαπραγματευτούν με τους Αμερικανούς ή τους Κινέζους.



Πηγή:www.capital.gr