Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΠΑΣΧΑ ΑΣΤΕΡΩΝ! ΠΟΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ....

Ηθοποιοί, δημοσιογράφοι, τραγουδιστές και επιχειρηματίες ψήφισαν Κέρκυρα για τις ημέρες του Πάσχα.
giannakopoulos
Στην Κέρκυρα βρίσκεται για τις Άγιες Ημέρες ο πρόεδρος της πράσινης ΚΑΕ Θανάσης Γιαννακόπουλοςμε τη σύζυγό του. Κατέφτασε Μ. Τετάρτη και αναμένεται να αναχωρήσει τη Δευτέρα μετά το Πάσχα (Στη φωτο με τον άσο του Θιναλιακού Βαγγέλη Βρακά στο Λιστόν).
Στην Κέρκυρα, όπως κάθε χρόνο, η κερκυραία βουλευτής Άντζελα Γκερέκου με τον σύζυγό της και αγαπημένο τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο και την κόρη τους Μαρία για να πετάξουν τον μπότη, από το σπίτι τους στο Λιστόν το πρωί του Μ. Σαββάτου. 
Κέρκυρα ψηφίζει σταθερά και ο κερκυραίος γνωστός συνθέτης Γιώργος Κατσαρός, πιστός και εφέτος στο έθιμο των ...


...«ταμένων», των παραδοσιακών δηλαδή Κερκυραίων που μαζεύονται από νωρίς το πρωί του Πάσχα στο Λιστόν για να παρακολουθήσουν τις περιφορές των Αναστάσεων των Ναών της παλιάς πόλης. 
Ο μάνατζερ Ηλίας Ψινάκης κατέφτασε δια θαλάσσης στην Κέρκυρα την Μ. Παρασκευή, αφού πρώτα δοκίμασε τις νοστιμιές της Τασίας στο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς κι έκανε ένα πέρασμα από Ιθάκη και Παξούς. 
Κερκυραίος τείνει να πολιτογραφηθεί ο δημοσιογράφος, κριτής χορού και μουσικής και παρουσιαστήςΑλέξης Κωστάλας, αφού έρχεται στην Κέρκυρα για να παρουσιάσει την συναυλία της Μ. Τρίτης στον Ντουόμο και παραμένει στο νησί για τις ημέρες του Πάσχα. 
Εδώ και η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα με την παρέα της, η οποία εθεάθη να απολαμβάνει την κουζίνα του γνωστού εστιατορίου REX. 
Τη γενέτειρά της επισκέπτεται αυτές τις ημέρες και η δημοσιογράφος Ίνα Ταράντου με την οικογένειά της, αφήνοντας για λίγο «Του Νερού τα Παραμύθια», την επιτυχημένη εκπομπή που διατηρεί στην ΕΤ3 ενώ και ο δημοσιογράφος Τάκης Σπηλιόπουλος περνά τις διακοπές με την παρέα του στο σπίτι που διατηρεί στο νησί.
Η τραγουδίστρια Όλγα Βενετσάνου είναι στην Κέρκυρα για να περάσει τις ημέρες του Πάσχα με τους γονείς της, αφού η καταγωγή της είναι κερκυραϊκή.

Corfupress