Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΕΠΤΑΝΗΣΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ!

ΚΕΡΚΥΡΑ

       Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος  

   Στις (26.06.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στην Παλαιοκαστρίτσα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας, 25χρονος ημεδαπός για παραβάσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε πάρκο ψυχαγωγίας.

Συλλήψεις ημεδαπών για παράνομη λειτουργία υπαίθριων τουριστικών γραφείων


  Στις (26.06.2013) το μεσημέρι συνελήφθησαν σε περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλαιοκαστρίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ηλικίας 36 και 57 ετών διότι διαπιστώθηκε να λειτουργούν υπαίθρια τουριστικά γραφεία.


Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή αυτοκινήτου


 Στις (26.06.2013) το πρωί συνελήφθη στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 22χρονος ημεδαπός για κλοπή επιβατικού αυτοκινήτου.


Σύλληψη ημεδ
απής για απόπειρα διάρρηξης

 Στις (26.06.2013) το μεσημέρι συνελήφθη στη Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, 39χρονη ημεδαπή για απόπειρα διάρρηξης οικίας.


ΛΕΥΚΑΔΑ

Σύλληψη μη νόμιμου φυγόποινου αλλοδαπού


 για ψευδή δήλωση στοιχείων       το βράδυ συνελήφθη στο Νυδρί Λευκάδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Λευκάδας, 31χρονος υπήκοος Αλβανίας για παράνομη παραμονή στη χώρα, ψευδή δήλωση στοιχείων, ενώ επιπλέον εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας.

Τροχαίο ατύχημα 


Στις (27.06.2013) το πρωί στην πόλη της Λευκάδας, φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου.
 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή και πώληση απομιμήσεων προϊόντων


  Στις (26.06.2013) το πρωί συνελήφθησαν στον Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαγανά, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί ιδιοκτήτες εμπορικών επιχειρήσεων, ηλικίας 44 και 49 ετών για κατοχή και πώληση απομιμήσεων προϊόντων.


ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών  Στις (27.06.2013) το πρωί συνελήφθη στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής, 42χρονος ημεδαπός για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού


    Στις (26.06.2013) το πρωί συνελήφθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, 55χρονος υπήκοος Πακιστάν για παράνομη παραμονή στη χώρα.

Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή και διάθεση πλαστών ψηφιακών δίσκων


 Στις (26.06.2013) το πρωί συνελήφθη στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεφαλληνίας, 30χρονος υπήκοος Πακιστάν για κατοχή και διάθεση πλαστών ψηφιακών δίσκων.