Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ ΚΑΙ...

                ...για ναρκωτικά!

Συνελήφθη αλλοδαπός για συνέργεια σε διάρρηξη ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας

Αναζητείται υπήκοος Αλβανίας ως δράστης της διάρρηξης



Συνελήφθη σήμερα (27.06.2013) το πρωί στον Κάβο Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων Κέρκυρας, 21χρονος υπήκοος Αλβανίας για συνέργεια σε διάρρηξη ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας.

Από την έρευνα που διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων  ταυτοποιήθηκε ο 21χρονος υπήκοος Αλβανίας καθώς και ένας ακόμα αγνώστων στοιχείων συνεργός του Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται, ως οι δράστες διάρρηξης τριών ενοικιαζομένων δωματίων στον Κάβο Κέρκυρας από τα οποία αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα  και ρούχα.

Ο 21χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό του συνεργού του βρίσκεται σε εξέλιξη.


Συνελήφθη ημεδαπός από την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για κατοχή κάνναβης στην Κέρκυρα

Συνελήφθη σήμερα (27.06.2013) το μεσημέρι στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 20χρονος ημεδαπός για παράνομη κατοχή κάνναβης.

O 20χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια στοχευμένων ελέγχων και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 11 γραμμαρίων περίπου.
Ο 20χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.