Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΕΣ ΑΦΙΞΕΙΣ....ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

salmaΑπόβαση στην Κέρκυρα πραγματοποιήθηκε προ δύο ημερών η πανέμορφη πριγκίπισσα του Μαρόκου, η Λάλα Σάλμα, που δείχνει να λατρεύει το νησί. - Ποιοι άλλοι από το διεθνές τζετ σετ έρχονται προσεχώς.

Η γυναίκα του βασιλιά του Μαρόκου Μοχάμετ ΣΤ΄ -η πρώτη σύζυγος βασιλιά στην οποία δόθηκε ο τίτλος της πριγκίπισσας- έφτασε στο νησί των Φαιάκων πριν από δύο ημέρες και, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, θα παραμείνει εκεί δύο ακόμη εβδομάδες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Λάλα Σάλμα έρχεται στη χώρα μας. Μεταξύ άλλων, έχει επισκεφθεί την Ήπειρο αλλά και την Αχαΐα, ενώ στην Κέρκυρα παραθερίζει για πέμπτη συνεχή χρονιά. Φέτος ήρθε μαζί με τον γιο της, τον Μουλάι Χασάν, και διαμένουν στο Corfu Imperial Grecotel.

Κάτοικοι του νησιού δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από την απλότητά της. «Είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος, κάνει τις βόλτες και τα ψώνια της στην πόλη, και δείχνει πολύ ευχαριστημένη» ανέφεραν στο zougla.gr κάποιοι που τη συνάντησαν.

Ποια είναι η Λάλα Σάλμα
Η Λάλα Σάλμα, σύζυγος του βασιλιά Μοχάμεντ ΣΤ΄, είναι πολύ αγαπητή στον λαό της. Γεννήθηκε το 1978 στο Μαρόκο, έμεινε ορφανή από μητέρα, αλλά κατάφερε από μικρή να ξεχωρίσει με τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο σχολείο. Στη συνέχεια σπούδασε πληροφορική και αποφοίτησε με τον καλύτερο βαθμό στο έτος της. Παντρεύτηκε τον Μοχάμεντ ΣΤ΄ χωρίς να λάβει τον τίτλο της βασίλισσας, ωστόσο είναι η πρώτη σύζυγος βασιλιά του Μαρόκου που εμφανίζεται δημοσίως.

Με τον βασιλιά του Μαρόκου απέκτησαν έναν γιο, τον διάδοχο του θρόνου Μουλάι Χασάν, στις 8 Μαΐου του 2003, και μία κόρη, την πριγκίπισσα Λάλα Χαντίγια, στις 28 Φεβρουαρίου του 2007.

Είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο και μάλιστα έχει ανακηρυχθεί πρέσβειρα Καλής Θέλησης του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.

Βαθύπλουτοι και διάσημοι ψηφίζουν... Κέρκυρα
Πέραν όμως της πριγκίπισσας, το νησί των Φαιάκων προτιμούν και άλλες γνωστές προσωπικότητες του επιχειρηματικού -και όχι μόνο- κόσμου.

Εκεί, για παράδειγμα, παραθερίζει τις τελευταίες ημέρες γνωστός Ρώσος μεγιστάνας του αλουμινίου, ενώ τη Δευτέρα -σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr- αναμένεται να επισκεφτεί το νησί ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου του Άμπου Ντάμπι, ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ζαγέντ αλ Ναχιάν.
Περί τα τέλη του μήνα, όπως αναφέρουν κάτοικοι της Κέρκυρας, στο νησί θα μεταβεί και ο εμίρης Αλ Θανί, ο οποίος πρόσφατα αγόρασε την Οξειά.

ΠΗΓΗ: zougla.gr-Corfupress.com