Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ...

Αλληλεγγύη στους εργαζομένους της ΕΡΤ

Ψήφισμα αλληλεγγύης εξέδωσε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας για το κλείσιμο της ΕΡΤ

Ο Σύλλογος Φοιτητών Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ. καταγγέλλει την κυβέρνηση που με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ και να πετάξει στο δρόμο χιλιάδες εργαζομένους.
Ουσιαστικά η κυβέρνηση βάζει λουκέτο στη δημόσια ενημέρωση, απολύει χιλιάδες εργαζομένους, ξεπουλά την περιουσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους.     
Με την κατάργηση και την συγχώνευση δημόσιων φορέων και οργανισμών έρχονται χιλιάδες απολύσεις με σοβαρές συνέπειες για το λαό. Οι απολυμένοι της ΕΡΤ και συνολικά του δημοσίου, έρχονται να προστεθούν στους χιλιάδες ανέργους και απολυμένους του ιδιωτικού τομέα. Γι’ αυτό πρέπει να συναντήσουν την συμπαράσταση και να μοιραστούν τον ίδιο αγώνα με όλους τους εργαζομένους ενάντια στην πολιτική που τους στέλνει στην ανεργία και στη ζωή χωρίς δικαιώματα.
  • Καλούμε τους φοιτητικούς-σπουδαστικούς συλλόγους να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ και όλων των δημόσιων οργανισμών.
  • Στηρίζουμε την τροπολογία του Κ.Κ.Ε για κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου.
  • Συμμετέχουμε στην συγκέντρωση-συναυλία στην ΕΡΑ Κέρκυρας, την Τετάρτη 12/06/13 στις 7 το απόγευμα και στην απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, την Πέμπτη 13/06/13.

Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη δουλειά με πλήρη δικαιώματα!

Κανένας μόνος του!


Σύλλογος Φοιτητών Τ.Ξ.Γ.Μ.Δ.

Κέρκυρα, 12 Ιουνίου 2013