Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΣΕ ΒΟΡΙΔΗ: ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ...

  …παράταξης που εξέθρεψε, γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της Δημοκρατίας, της πολιτικής και της κοινωνίας, ήταν οι ασέβειες και οι απρέπειες....
Απάντηση Καρχιμάκη σε Βορίδη για τον Ανδρέα
Οξύτατη ανακοίνωση από τον πρώην γραμματέα του ΠΑΣΟΚ στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ.
Απάντηση Καρχιμάκη σε Βορίδη για τον ΑνδρέαΤα μένεα πνέει ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Καρχιμάκης εναντίον του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ. κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος επέλεξε να εκτονώσει τη δυσαρέσκειά του να μείνει εκτός υπουργικού συμβουλίου βεβηλώνοντας τη μνήμη του ηγέτη που ίδρυσε στο σοσιαλιστικό κίνημα Ανδρέα Παπανδρέου!
Στη δήλωση με την οποία απαντά ο κ. Μιχάλης Καρχιμάκης στον κ. Μάκη Βορίδη συνιστά μεγαλύτερη προσοχή στις αναφορές περί του ιδρυτή και επί σειράν ετών πρωθυπουργού της χώρας. Επισημαίνει μάλιστα ότι το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου είναι συνυφασμένο στη λαϊκή συνείδηση με την πολιτική της προσφοράς, της αξιοπρέπειας και της Δημοκρατίας. Επισημαίνει μάλιστα ότι «οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της Δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε, γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της Δημοκρατίας, της πολιτικής και της κοινωνίας».
Το πλήρες κείμενο της δήλωσης που έκανε ο κ. Καρχιμάκης είναι το ακόλουθο:
Κύριε Μάκη Βορίδη,
Ο ελληνικός λαος ,γνωρίζει ποιοι του έδωσαν αξιοπρέπεια ,υπόσταση και ζωη αλλα και ποιοι τον διαπομπευσαν .
Η δημοκρατική παράταξη και ο Ανδρέας Παπανδρέου είναι διαχρονικά για πολλες δεκαετιες χαραγμενοι και ταυτισμενοι στη συνειδηση της συντριπτικης πλειοψηφιας των Ελλήνων ,με την προσφορά, την αξιοπρέπεια και την δημοκρατία .
Η Δεξιά που υπηρετήσατε εσείς σε όλες της τις εκφράσεις είναι η παράταξη των εκβιασμών της διαίρεσης της υπονόμευσης, της υπηρέτησης των φαύλων της αδιαφάνειας, της κοινωνικής υπονόμευσης και της κατάρρευσης ....
Όταν μιλάτε για τον Ανδρέα Παπανδρέου, να είστε πολύ προσεκτικοί.,
Οι ασέβειες και οι απρέπειες ήταν διαχρονικά ίδιον της Δεξιάς παράταξης που εξέθρεψε, γκοτζαμάνηδες και υπονομευτές της Δημοκρατίας, της πολιτικής και της κοινωνίας.
Μιχάλης Καρχιμάκης

Πηγή:Newsbomb.gr

\