Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΑ 4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΑΣΦΑΛΤΟ....

Λίγες μόνο ώρες έχουν περάσει από το φρικτό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο που έστειλε στο θάνατο τέσσερα 16χρονα κορίτσια και ο πόνος και τα αναπάντητα γιατί μεγαλώνουν
Όπως αποκάλυψε το star.gr, η Σία, η Μαρίνα, η Μαρία-Ειρήνη και η Κάτια έσβησαν αναπάντεχα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν και το οποίο οδηγούσε η 41χρονη μητέρα ενός εκ των κοριτσιών ανατράπηκε, μετά από τρελή πορεία ....
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

marina222.jpg
katia.jpg

sia.jpg

220613230958_8378.jpg
Το τραγικό γεγονός έχει προκαλέσει την αγανάκτηση, την οργή και την θλίψη, όχι μόνο των συγγενών και  των φίλων των 4 εφήβων που σκοτώθηκαν ακαριαία, αλλά και των κατοίκων του Α.Στεφάνου .
Παράλληλα, σοκάρουν οι πρώτες μαρτυρίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τα πρώτα λεπτά μετά την τραγωδία που πλημύρισε με αίμα την άσφαλτο και έπνιξε την ατμόσφαιρα με μυρωδιά θανάτου .
Ένας από τους ανθρώπους που έφτασε από τους πρώτος στο σημείο του τρομακτικού τροχαίου δυστυχήματος στον Άγιο Στέφανο στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις 16χρονες κοπέλες και μια 40χρονη μητέρα, περιγράφει όλα όσα έζησε.
Ο Γιώργος Χριστιανίδης, επικεφαλής του συλλόγου εθελοντών στον Άγιο Στέφανο είπε το αυτοκίνητο ήταν αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου και τα τρία κορίτσια ήταν εγκλωβισμένα μέσα στο ι.χ και άλλα δύο είχαν πεταχτεί απ' έξω.
star.gr