Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΤΑ 32α ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ....

ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΩΝ 32ων ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ, ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ
                                              ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ.
Προβολή φωτογραφίας σε μήνυμαΣτην απονομή των 32ων ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ 2012-2013 στον Πειραιά παραβρέθηκε προσκεκλημένος ο Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Γιώργος Καλούδης στη κατάμεστη από αστέρια του θεάτρου και της τέχνης αλλά και από κοινό, αίθουσα τελετών του Πειραικού Συνδέσμου. Απένειμε το Βραβείο Ρένας  Βλαχοπούλου στη διακεκριμένη ηθοποιό...

... Σοφία Φιλιππίδου για τη σημαντική της προσφορά στο θέατρο.
  Είναι αξιοσημείωτο ότι τα ονόματα των βραβείων( Aλέξη Μινωτή, Ρένας Βλαχοπούλου,Κατίνας Παξινού, Ροντήρη  κλπ) έχουν δοθεί με τη συναίνεση αυτών των ιερών τεράτων της τέχνης. Ο δε Αλέξης Μινωτής έχει γράψει ότι μόνον στα ΚΟΡΦΙΑΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΑ να χρησιμοποιείται το όνομά του.
 Η εκδήλωση ξεκίνησε με βίντεο από τη Κέρκυρα.
  Ο ιδρυτής του θεσμού αυτού βράβευσης των διακεκριμένων καλλιτεχνών κάθε χρόνο και ψυχή των εκδηλώσεων, Πρόεδρος της Κερκυραικής ´Ενωσης  Πειραιά, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ, με απίστευτη αγάπη,δράση,γνώσεις και αφοσίωση για τη Κέρκυρα και τα Επτάνησα, με το θεσμό αυτό που αναγνωρίζουν, σέβονται και τιμούν οι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, τιμά και διαφημίζει τη Κέρκυρα και τα Επτάνησα.
  Και πρέπει να τιμούμε όσο ζουν τους ανθρώπους που κάνουν καλό στον τόπο μας και στον πολιτισμό μας, που διαφημίζουν τον τόπο μας με τη δράση τους.
 Ενδεικτικά παραβρέθηκαν:Νίκος Κούνδουρος, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μίμης Πλέσσας, Πέγκυ Τρικαλιώτη,Χρυσούλα Διαβάτη, Νικήτας Τσακίρογλου,Άννα Φόνσου ως Πρόεδρος του Σωματείου  Ελλήνων Ηθοποιών, ο σκηνοθέτης Μιχάλης Αδάμ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Αντώνης Λουδάρος,Μαρκουλάκης Κων/νος,Γιάννης Στάκογλου,Σπύρος Μπιμπίλας,Αιμίλιος Χειλάκης, Δώρα Λαμπρόγιαννη,Δημήτρης Αλεξανδρής, Πέτρος Τερλέγκας, Γιώργος Καπουτσίδης, Φωκάς Ευαγγελινός,Σοφία Σπυράκη,Τέλης Ζώτος,Σόφη Ζανίνου,Κική Σεγδίτσα,Μαρία Πρωτόππαπα, Ελένη Βλαχλιώτη,Σοφία Σφήκα,Αλέκος Μάνδυλας,Άγγελος Πυριόχος,Γιώργος Αρμαδώρος,Πάνος Κατσικουτσέλης,Λαλούκα Χρυσικοπούλου,Αρριέτα Μυτούση,Ανδρέας Βλάσσης,Μαρία Μαρτίκα, Ηλέκτρα Νικολούζου και άλλοι.