Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

"OXI" THΣ UEFA ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ !

Αρνητική ήταν η απάντηση της UEFA στον Παναθηναϊκό για τη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, oπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Προσφεύγει στο CAS το «τριφύλλι». 
Δεν έχει... Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό της νέας περιόδου. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μετά το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τους ανθρώπους της ειδικής επιτροπής της UEFA για την αδειοδότηση, η απάντηση προς τους "πράσινους" ήταν αρνητική. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των "πράσινων" αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε την αρνητική εισήγηση της ΕΠΟ ενώ ξεκαθαρίζει ότι η διοίκηση θα κινηθεί άμεσα, προσφεύγοντας στο CAS. 
Υπενθυμίζεται, ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νιόν και εξήγησε στην ειδική επιτροπή της UEFA το πλάνο του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, σε ότι αφορά τα οικονομικά δεδομένα. Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται ότι η διοίκηση της ΠΑΕ δεν έπεισε για την βιωσιμότητα του σχεδίου της και έτσι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν. 

Πλέον, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη απόφαση της UEFA για τον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ σε περίπτωση που δεν πάρει άδεια ούτε αυτός, θέση στο Europa League της νέας σεζόν θα πάρει η Ξάνθη. 

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 



Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ότι δυστυχώς δεν αδειοδοτηθήκαμε για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Αιτία στάθηκε το γεγονός ότι η UEFA δέχθηκε τις θέσεις και τις εισηγήσεις της ΕΠΟ. 

Εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ο φάκελός μας είναι πλήρης και επαρκής και για το λόγο αυτό θα διεκδικήσουμε τη συμμετοχή μας στο Europa League προσφεύγοντας άμεσα στο CAS. 
Πηγή:novasportfm