Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ....

Φωτογραφία για «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ... !!!«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό βάζει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς στοχοποιεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ,

ενώ αποφασίζει αν θα καταθέσει πρόταση μομφής στη νέα κυβέρνηση Σαμαρά πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Σύμφωνα με... 



αποκλειστικές πληροφορίες του real.gr:

• Τα τρία μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που συμμετέχουν στην Προκαταρκτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ καταθέτουν σήμερα πρόταση ώστε να κληθεί εκ νέου να καταθέσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος πλέον της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα τρία μέλη του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συγκροτήσει υπόμνημα που κάνουν λόγο για «ανακρίβειες» και «ψεύδη»στην προηγούμενη κατάθεσή του.

• Στα ηγετικά κλιμάκια της Κουμουνδούρου διεξάγεται ήδη συζήτηση για πρόταση παραπομπής σε Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ του Ευάγγελου Βενιζέλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του real.gr το θέμα συζητήθηκε στη συνεδρίαση της εννιαμελούς Διεύθυνσης του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη εβδομάδα, υπήρχαν όμως διαφωνίες και το θέμα –ανεξαρτήτως αν διαψευστεί – έχει προγραμματιστεί να συζητηθεί σε νέα συνεδρίαση του παραπάνω οργάνου το μεσημέρι σήμερα.

• Παράλληλα σήμερα θα ληφθεί οριστική απόφαση για το αν κατατεθεί πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ προς τη νέα κυβέρνηση Σαμαρά, έως τις 4 Ιουλίου, οπότε και ενδέχεται η κυβέρνηση να κλείσει την ολομέλεια της Βουλής. Όπως έχει γράψει την περασμένη Κυριακή η Real News, υπέρ της πρότασης μομφής μέσα στο καλοκαίρι τάσσονται στελέχη όπως ο Νίκος Βούτσης και ο Αλέκος Φλαμπουράρης και κατά άλλα στελέχη όπως ο Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ πάντως αναμένεται να ζητήσει, όπως αποφασίστηκε χθες, να μην κλείσει το καλοκαίρι η ολομέλεια της Βουλής λόγω της υπόθεσης με τη λίστα Λαγκάρντ, αλλά και της υπόλοιπης επικαιρότητας Ρεπορτάζ: Σκουρής Βασίλης 

Από nonews-NEWS
communenews