Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΡΕΠΕΚΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΣΩΝ ΤΗΣ AEGEAN...

...Airlines από Αθήνα προς Κέρκυρα προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας κ. Θεόδωρο Βασιλάκη
                                ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Μετά από δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου, σύμφωνα με τα οποία επίκειται διακοπή των δρομολογίων της Aegean Airlines από Αθήνα προς Κέρκυρα, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής απέστειλε την ακόλουθη επιστολή προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της αεροπορικής εταιρείας κ. Θεόδωρο Βασιλάκη:

«Αγαπητέ κύριε Βασιλάκη,

   Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου, τα οποία η εταιρεία σας δεν διέψευσε, επίκειται διακοπή των πτήσεων της Aegean Airlines από Αθήνα προς Κέρκυρα, από τις 26 Οκτωβρίου 2013 και εφεξής το νησί θα εξυπηρετείται πλέον μόνο από την Ολυμπιακή.

   Αντιλαμβάνεστε ότι τυχόν τέτοια απόφασή σας θα επιφέρει μεγάλο πλήγμα στην Κέρκυρα, με αρνητικές συνέπειες στην ήδη προβληματική σύνδεση του νησιού μας με την υπόλοιπη χώρα και στην απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των Κερκυραίων για τις απαραίτητες μετακινήσεις τους.


   Επικαλούμενος την ευαισθησία και την αγάπη σας για το νησί, ζητώ να επανεξετάσετε τυχόν τέτοια απόφασή σας και σας καλώ σε συνάντηση, σε εύλογο χρονικό διάστημα που εσείς θα ορίσετε, προκειμένου να υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για το κρίσιμο αυτό ζήτημα. 

Με εκτίμηση,
    Ο Δήμαρχος Κέρκυρας


       Ιωάννης Τρεπεκλής»