Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ U 19;

Την περίπτωση του τ. τεχνικού της ομάδας Νέων του ΑΟ Κέρκυρα φαίνεται να προκρίνουν στην ΠΑΕ για την ανάληψη των ηνίων της ομάδας U19 της Κέρκυρας.
Σκέψη για κατάθεση επίσημης πρότασης στον Γιάννη Χονδρογιάννη, προκειμένου να αναλάβει τα προπονητικά ηνία της ομάδας U19 της Κέρκυρας, στο αντίστοιχο ηλικιακό Πρωτάθλημα της Football League, υπάρχει στις τάξεις της ΠΑΕ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του Corfusports.gr, παρά το γεγονός ότι στα υψηλά κλιμάκια υπάρχει μια ...

...ενόχληση για τη σύνταξη του Κερκυραίου τεχνικού με τη «γραμμή» των Παλαιμάχων του ΑΟ Κέρκυρα περί μη στήριξης της νέας ομάδας, εντέλει οι ιθύνοντες φέρονται να προσανατολίζονται στην εν λόγω λύση, συνυπολογίζοντας μια σειρά λοιπών παραμέτρων...
Το έργο, δηλαδή, του Χονδρογιάννη στην ομάδα U20 του ΑΟ Κέρκυρα τα τελευταία τρία χρόνια, την άριστη γνώση των παικτών (υπενθυμίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία της ομάδας U19 της Κέρκυρας, θα είναι τα παιδιά με τα οποία δούλευε, μέχρι πρότινος, ο Χονδρογιάννης στην ομάδα Νέων του ΑΟΚ) και την εν γένει καλή συνεργασία που κρίνεται ότι υπήρξε ανάμεσα στις δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια, παρά τις ουκ ολίγες δυσκολίες. Τρίπτυχο, που, στα μάτια των διοικούντων, καθιστά τον έμπειρο τεχνικό μια ενδεδειγμένη λύση.

Ούτως ή άλλως, πάντως, καλά πληροφορημένη πηγή έλεγε σήμερα, Σάββατο (10/8) στο Corfusports.gr ότι συνολικά τα θέματα των «μικρών» αναμένεται να ξεκαθαρίσουν (με... διευθύνσεις και ονόματα) πολύ άμεσα. Ίσως κι εντός της αυριανής ημέρας...
ΤΙΤΛΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ :CORFU NEWSit
Πηγή :corfusports.gr