Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ ΖΗΤΗΣΕ Ο...

…υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας
Φωτογραφία για Την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ ζήτησε ο Γιάννης ΣτουρνάραςΜε μια λιτή ανακοίνωση και χωρίς να δίνονται περαιτέρω εξηγήσεις, ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ζήτησε σήμερα την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιου Σταυρίδη.

Είχε προηγηθεί δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, σύμφωνα με το οποίο...

... την περασμένη Δευτέρα το μεσημέρι στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ ο πρόεδρος του Ταμείου Αποκρατικοποίησεων αφού υπέγραψε με τον κ. Δημήτρη Μελισσανίδη τη σύμβαση για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ παρουσία του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, έφυγε για διακοπές στην Κεφαλονιά με το λίαρ τζετ του κ. Μελισσανίδη.

Ο ίδιος μιλώντας στην εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ αναφέρει "Είχα έρθει για μία ημέρα στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψω την πώληση και θα έφευγα την επόμενη τα ξημερώματα με μία πτήση που θα έφευγε στις 5:20 τα ξημερώματα, δηλαδή θα ξυπνούσα στις 4 τα χαράματα. Ο κ. Μελισσανίδης όμως που πήγαινε στη Γαλλία μου πρότεινε να με πάρει μαζί του για να με διευκολύνει

. Είχε την καλοσύνη να με αφήσει στην Κεφαλονιά όπου κι έκανε ανεφοδιασμό κι έτσι δεν ταλαιπωρήθηκα και γλίτωσα και μία ημέρα". Προσθέτει επίσης: "Κατά την πτήση μιλήσαμε για την πώληση του ΟΠΑΠ όπως μιλάμε συνέχεια με τον κ. Μελισσανίδη. Παραμένει πάρα πολύ δυσαρεστημένος για το θέμα των λαχείων διότι θεωρεί ότι η συμφωνία δεν έπρεπε να γίνει έτσι. Εμείς δε συμφωνούμε καθόλου με αυτό που υποστηρίζει. Αν και διαφωνούμε πολλούς μήνες έχουμε διατηρήσει μαζί του ένα επίπεδο σχέσεων εξαιρετικό".

Ο κ. Σταυρίδης έχει σπίτι στην Κεφαλονιά και παραθερίζει εκεί με την οικογένειά του κάθε καλοκαίρι.
πηγή
pestanea