Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑ : ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ !!!

Κερκυραίων Πρωτοβουλία: 2 τόννοι πλαστικά καπάκια από την Κέρκυρα!
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif

  Όπως πολλοί από εσάς  γνωρίζετε, εδώ και αρκετούς μήνες, έχουμε ξεκινήσει και συλλέγουμε πλαστικά καπάκια, με σκοπό ν' ανακυκλωθούν και να αγοραστούν αναπηρικά αμαξίδια και ορθοπεδικά είδη για άτομα με κινητικά προβλήματα. 

  Καταφέραμε με τη βοήθεια πολλών Κερκυραίων, σχολείων, αθλητικών  και πολιτιστικών συλλόγων, καταστημάτων, φροντιστηρίων, υπηρεσιών, αλλά  και πολλών ευαισθητοποιημένων πολιτών και από την υπόλοιπη Ελλάδα, να συλλέξουμε περίπου 2 τόννους! Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια, σε όσους μάζευαν, σε όσους μετέφεραν και σε όσους ξεχώριζαν τα καπάκια για να μπορέσουμε να τα στείλουμε.

  Την επόμενη Τετάρτη - 28/08/2013, θα γίνει η μεταφορά των πλαστικών καπακιών από το χώρο που τα συλλέξαμε στην μεταφορική εταιρεία Μπόικος - στη Λ. Επτανήσου( πλησίον αεροδρομίου), που ανέλαβε αφιλοκερδώς να μας τα μεταφέρει στη Θεσσαλονίκη και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του αυτή!

  Όπως καταλαβαίνετε η ποσότητα είναι μεγάλη και χρειαζόμαστε βοήθεια για να τα μεταφέρουμε. Εάν κάποιος επιθυμεί να συμμετέχει ας επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα : 

Μπράβο σε όλους και μην ξεχνάτε πως η δράση συνεχίζεται...