Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ...

Στους 35 ο υδράργυρος-Παραμένουν οι βοριάδες στο Αιγαίο
 
Οι άνεμοι παραμένουν, η θερμοκρασία πέφτει και γενικά ο καιρός αναμένεται καλός σήμερα Δευτέρα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βόρεια ορεινά το απόγευμα. Στο Αιγαίο θα πνέουν βοριάδες μέχρι 7 μποφόρ.
Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου και στη Θεσσαλονίκη από 21 ως 33 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά με το θερμόμετρο από τους 21 ως τους 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της δυτικής και της κεντρικής Μακεδονίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Ιδια εικόνα στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο, ενώ στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη οι άνεμοι θα πλέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.


Πηγή: Parapolitika.gr