Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!

ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΑ!ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ!
                                        Γράφει ο Nikola Souris
Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Διευθυντή του, κυρίου Αντώνη Δημητρόπουλου ,  δόθηκε το επίσημο γεύμα προς τιμή των συνέδρων του Διεθνoύς  Συνεδρίου Βακτηριακής Γεννετικής και Οικολογίας (ΒΑcterial Genetics and ECOlogy) στους κήπους του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ της Κέρκυρας που διοργανώθηκε από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το πιο πάνω συνέδριο έγινε φέτος στην Κέρκυρα αφού η  σειρά των Διεθνών Συνεδρίων BAGERO αποτελεί εδώ και τριάντα χρόνια μια πολύ σημαντική ευκαιρία συνάντησης επιστημόνων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Περιβαλλοντολογικής  και εφαρμοσμένης Μικροβιολογίας καθώς και ...
...της Βιοτεχνολογίας.
Συμμετέχουν σε αυτήν επιστήμονες υψηλού κύρους από κάθε γωνιά της γης με σκοπό την ανακοίνωση των πιο πρόσφατων ερευνητικών προσπαθειών ,στην ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους τους, και τη χάραξη των νέων ερευνητικών κατευθύνσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το πιο πάνω συνέδριο γίνεται κάθε δύο χρόνια και έχει φιλοξενηθεί στο παρελθόν σε χώρες όπως η Ιταλία ,η Γαλλία ,το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Γερμανία και η Σουηδία και φέτος έγινε στην ΕΛΛΑΔΑ
Η επίδειξη υψηλής τεχνικής παροχής τουριστικών υπηρεσιών από τους  Αντώνη Δημητρόπουλο, τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και προβολής  Οικ Υποδ/ντή Νίκο Πουλή, τους  υπαλλήλους του ΑΧΙΛΛΕΙΟΥ,τον Διευθυντή του Corfu Palace Hotel
  Αλέξανδρο Ανεμογιάννη, τον Υποδιευθυντή Δημήτρη Πουλή, το προσωπικό του πιο πανω ξενοδοχείου, τον χορευτικο όμιλο ο "ΛΟΔΑΜΑΣ" με τους Κερκυραικούς χορούς και τις Κερκυραικές φορεσιές  συνέθεσαν μια μαγική βραδιά υποχρεώνοντας τους Συνέδρους να ομολογήσουν πως θα ξαναρθουν σύντομα στην ΚΕΡΚΥΡΑ και στο ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ
Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχωρίσαμε την Αμαλία Κίρτσου όπως επίσης και τον Αντιδήμαρχο των τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Σπύρο  Μωραίτη.
 Είναι σίγουρο πως τέτοιου είδους εκδηλώσεις σαν και αυτήν και με τέτοια ποιότητα παροχής Υπηρεσιών, όχι μόνο διαφημίζουν την Κέρκυρα αλλά ανεβάζουν   ψηλά τον  πήχη του τουριστικού μας προϊόντος , προϊόντος που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη η Κέρκυρα