Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

TO ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΕΤΟ ARD ΥΒΡΙΖΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αναδημοσιεύουμε  το πιο κάτω άρθρο από τον τοίχο του ΒΙΚΕΝΤΙΟΥ ΠΑΡΓΙΝΟΥ στο FACE BOOK,ενός από τους μεγαλύτερους αθλητές που ανέδειξε ποτέ η ΚΕΡΚΥΡΑ και έγκριτου Αθλητικού Δημοσιογράφου και τα συμπεράσματα δικά σας.

Οι Εβραιογερμανοί που ελέγχουν τα ΜΜΕ της Γερμανίας βάζουν τους μισθωτούς βαρβάρους να μας υβρίζουν συτηματικά. Εμείς ας συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας σαυτό που πρέπει να κάνουμε (Επανελλήνιση) το οποίο είναι το μόνο που μας αφορά ...όχι το τι λένε οι βάρβαροι τριγύρω. Άπαξ και Επανελληνισθούμε πάλιν οι βάρβαροι θα ‘ρχίσουν να μας αντιγράφουν σαν μαϊμούδες. Ήδη η παρουσιάστρια του προγράμματος αντιγράφει τον...
...τρόπο ενδυμασίας των αρχαίων Ελληνίδων. Διότι εκείνοι μεν είναι λαοί (=λίθοι-γήϊνοι), και ως τέτοιοι διατηρούν μέσα τους αίμα από τους πιθήκους, εμείς δε φυλάσσουμε στις φλέβες μας το ιχώρ των Θεών.

Καιρός να βράσει το Ελληνικό αίμα.

Οι απόγονοι των βανδάλων, ο λαός χειραγωγείται όσο κανένας άλλος, προκάλεσε δύο παγκόσμιους πολέμους, πραγματοποίησε μια γενοκτονία και μπλόκαρε την αισθητική των παιδιών με τα γοτθικά πρότυπα, ειρωνεύεται την ελληνική ιστορία. Οι υπέροχες εξαιρέσεις των γερμανών καλλιτεχνών, φιλοσόφων κτλ, απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ρε ουστ, που λένε στο χωριό μου. Συναισθηματικά ανάπηροι, κομπλεξικοί... Φτιάξτε κανένα αυτοκίνητο και καμιά μπρίζα και αράξτε στα κυβικά σας.

Enhanced by Zemanta