Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΑΕΛ:"ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ"

Η Λάρισα δημοσιοποίησε την οργή της από τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το θέμα των στημένων η Σούπερ Λίγκα και ζήτησε μέσω ανακοίνωσης την παραίτηση όλων των εμπλεκομένων στο σκάνδαλο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 θεωρεί εξόφθαλμη πρόκληση την άμεση σύγκληση Διοικητικού 
Συμβουλίου της Super League, με την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ 2010/2011 στα θέματα ημερήσιας διάταξης. Μια διοργάνωση, η οποία αποπνέει δυσωδία κι αυτό πλέον το..
... γνωρίζουν σε όλη την υφήλιο, με τις εξελίξεις των τελευταίων 72 ωρών να έχουν κάνει το γύρο του κόσμου. 

Εμείς δεν πανηγυρίζουμε με την τραγωδία που -μετά τις εξελίξεις αυτές- βιώνουν οι φίλοι άλλων ομάδων. Ωστόσο, θεωρούμε αδιανόητο με την επικύρωση της βαθμολογίας -έστω κι αν δεν είναι δεσμευτική για την επιβολή κυρώσεων -να επιβραβεύονται ΠΑΕ με προέδρους οι οποίοι «κουμπώνουν» παιχνίδια της ομάδας μας, όπως προκύπτει από το εισαγγελικό πόρισμα της 23ης Ιουνίου 2011.

Την ώρα που η κάθαρση είναι παλλαϊκή απαίτηση, την ώρα που η αστυνομία και οι δικαστικές αρχές κινούνται αποφασιστικά σ αυτήν την κατεύθυνση, την ώρα που ο κόσμος επιτέλους ελπίζει, κάποιοι ζουν στον κόσμο τους, προκαλώντας ακόμη περισσότερο το περί δικαίου αίσθημα και τη νοημοσύνη των φιλάθλων. Συνένοχοι εμείς δεν θα γίνουμε, ούτε θα επιτρέψουμε να παιχτούν κι άλλα βρώμικα παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΛ.

Ζητούμε την άμεση παραίτηση όλων των εμπλεκομένων, μέχρι να αποφανθούν τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Όσοι αποπειραθούν να επικυρώσουν την αθλιότητα, είναι εν δυνάμει συνένοχοι και θα μας βρουν απέναντί τους."
Newsit.gr