Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΔΕΗ:OI ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

Διακοπές ρεύματος, Κυριακή 26 Ιουνίου από τη ΔΕΗ

Χωρίς διακοπές ρεύματος Μακεδονία και ΘράκηΤελικά θα γίνουν διακοπές ρεύματος και το θύμα για άλλη μία φορά η Κρήτη και η Ρόδος.
Η ΔΕΗ ανακοινώνει ότι, σήμερα, Κυριακή 26 Ιουνίου 2011, θα πραγματοποιηθούν περικοπές ρεύματος εκ περιτροπής, προβλεπόμενης μέγιστης διάρκειας 40 λεπτών ανά περιοχή, σύμφωνα με το συνημμένο Πρόγραμμα...

-  Στην Κρήτη από τις 20:10 έως τις 22:10 και
- Στη Ρόδο από τις 19:30 έως τις 22:10
Τα Προγράμματα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ (www.dei.gr) και στην εφαρμογή της εταιρείας για «έξυπνα κινητά».
Πρόγραμμα περικοπών σε Κρήτη και Ρόδο

Την ίδια ώρα, διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το θέμα της ποσότητας παρεχόμενης ενέργειας που διατίθεται στους καταναλωτές, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου.Αφορμή για την παρέμβαση της εισαγγελέως αποτέλεσε επιστολή της Διοίκησης της ΔΕΗ, σύμφωνα με την οποία δεν εφαρμόζεται η προσωρινή διαταγή του Μονομελούς Πρωτοδικείου που όρισε να παραμείνει η παρεχόμενη ισχύς ρεύματος στα επίπεδα της 23ης Ιουνίου.

Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας θα κληθεί να καταθέσει ο αρμόδιος για το θέμα της τάσης της ΔΕΗ και η εντολή της κ. Ράικου είναι εφόσον αποδειχθεί ότι δεν τηρείται η απόφαση του δικαστηρίου, να εφαρμόζεται η διαδικασία του αυτοφώρου για τους υπεύθυνους.


Star.gr