Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ...ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ ;

Από τον Ολυμπιακό;
Στον Ολυμπιακό προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, έπειτα από την απώλεια του πρωταθλήματος για μία ακόμη σεζόν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι και τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία πως...
…σκέφτονται ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησής του. Το σενάριο αυτό δεν είναι βέβαια πολύ πιθανό. Πράγματι, υπάρχει απογοήτευση στην οικογένεια Αγγελόπουλου, τόσο για την απώλεια του πρωταθλήματος, όσο και για το ότι νιώθουν πως ο Ολυμπιακός δεν αντιμετωπίζεται από ΕΟΚ και διαιτησία όπως θα τού άξιζε.

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος επενδύουν κάθε εδώ και επτά χρόνια πολλά χρήματα στο μπάσκετ και νιώθουν πως εντός Ελλάδας, δεν έχουν το σεβασμό που τους αρμόζει.
Από το μυαλό τους λοιπόν έχει περάσει ακόμη και το ενδεχόμενο αποχώρησης, κάτι το οποίο, όμως, απεύχονται όλοι στον Ολυμπιακό. Αλλωστε, ο Ντούσαν Ιβκοβιτς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και θα προσπαθήσει να χαρίσει τίτλους στην ομάδα τη νέα σεζόν.
Θεωρείται βέβαιο, πάντως, πως αν τελικά συνεχίσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, το μπάτζετ του Ολυμπιακού θα μειωθεί αισθητά. Θα γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, αλλά θα διατηρηθεί ένας κορμός, ώστε να μην ξεκινήσουν όλα και πάλι από το μηδέν.
Sport.gr