Κυριακή, 2 Δεκεμβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ: ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ,ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΩ...

George-Papandreou
Σκληρή απάντηση έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου σε δημοσιεύματα του “Πρώτου Θέματος” και του “Βήματος της Κυριακής”, σύμφωνα με τα οποία στη λίστα Λαγκάρντ βρίσκεται το όνομα της μητέρας του, Μαργαρίτας Παπανδρέου.
Αναλυτικά, η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:
“Τα δημοσιεύματα στα οποία παραπέμπουν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων ΒΗΜΑ και ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στα φύλλα της 2ας Δεκεμβρίου 2012, είναι προφανές ότι στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Παλεύοντας για μια Ελλάδα παραγωγική και ελεύθερη από δουλείες, απόπελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Παλεύοντας απέναντι σε ό,τι μας οδήγησε στην Ελλάδα του 2009.

Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση, η οποία προωθείται από όσους ”άκουσαν”, όσους διοχέτευσαν και τελικώς όσους δημοσιεύουν -και με τον τρόπο που το κάνουν- φήμες χωρίςστοιχεία, χωρίς προηγούμενη έρευνα.

Όμως, αποκαλύπτουν εαυτούς.

Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίαςεναντίον μου.

Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντι τους.

Ότι δεν θα με λυγίσουν.

Καλά κάνουν και φοβούνται.
reporter