Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ......


·         Να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους έως και τη Δευτέρα, με κατάληψη του Μαρασλείου, αποφάσισε η Γ.Σ. των εργαζομένων στο Δήμο, οπότε συνεδριάζει η Κεντρική Ένωση Δήμων και την Τρίτη θα κάνουν εκ νέου γενική συνέλευση για να εξετάσουν την πορεία της κινητοποίησης. Παράλληλα αποφάσισαν ότι κατά τη διάρκεια της κατάληψης, θα εξυπηρετούνται επείγουσες ανάγκες πολιτών. Σήμερα τη συμπαράσταση τους αλλά και την πρόθεση τους για κοινούς αγώνες εξέφρασαν μέλη της ΕΛΜΕ οι οποίοι συμμετείχαν στη συγκέντρωση έξω από το Μαράσλειο.
·         Στάση εργασίας από τις...
... 11.30 π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου εργασίας έχει προκηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ.
·         Τα συνέχιση των κινητοποιήσεων τους με 24ωρη απεργία τη Δευτέρα αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο που το μεσημέρι πραγματοποίησαν γενική συνέλευση. Οι εργαζόμενοι στα πανεπιστήμια είναι σε αναμονή των αποφάσεων της Συνόδου των Πρυτάνεων, η οποία θα γίνει την Κυριακή.
·         Συνεχίζουν έως το Σάββατο τις κινητοποιήσεις τους οι φαρμακοποιοί οι οποίοι και στην Κέρκυρα δεν χορηγούν φάρμακα επί πιστώσει στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ. Οι φαρμακοποιοί θα πραγματοποιήσουν αύριο Γενική Συνέλευση.
·         Οι εργαζόμενοι στη ΔΗΜΟΠ συμμετέχουν στην πανελλαδική στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Πρόληψης, εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους στους γιατρούς του ΕΣΥ, στα πλαίσια της «Πανελλαδικής Ημέρας Λειτουργίας των Νοσοκομείων χωρίς Ειδικευόμενους» της 30ης Νοέμβρη.
Από την ΕΡΑ Κέρκυρας