Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ....


«Πρωταίτιοι του σημερινού δυστυχήματος είναι οι ξεπουλημένοι πολιτικοί του μνημονίου, που στοχεύουν στην οριστική διάλυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων», γράφει, μεταξύ άλλων, η Χρυσή Αυγή στο συλλυπητήριο τηλεγράφημα για τον τραγικό θάνατο του 20χρονου οπλίτη σε τροχαίο δυστύχημα με άρμα μάχης στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Πεζοναύτη που έπεσε σήμερα εν ώρα καθήκοντος, καθώς και στη μεγάλη οικογένεια των Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, που σε αντίξοες συνθήκες και παρά την εχθρική στάση του καθεστώτος, φυλάττει Θερμοπύλες.

Πρωταίτιοι του σημερινού δυστυχήματος είναι οι ξεπουλημένοι πολιτικοί του μνημονίου, που στοχεύουν στην οριστική διάλυση των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Άχρηστος εξοπλισμός και οχήματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει παλιοσίδερα εδώ και δεκαετίες, δεν αποσύρονται για λόγους "οικονομίας", δηλαδή για να πληρώνουμε ληστρικά επιτόκια στους διεθνείς τοκογλύφους. Την ίδια ώρα το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα δεν έχει κάνει ούτε μία περικοπή στα δικά του προκλητικά προνόμια και συνεχίζει να παρασιτεί εις βάρος ενός ολόκληρου Έθνους».
enikos.gr