Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ:ΤΗΝ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ...

…καταγγέλλουν το  Δ/Σ του Συνδέσμου Ξεν/λων καθώς και οι εργαζόμενοι του Ξενοδοχείου, για την απόφαση της εργοδοσίας, να καταργήσει ουσιαστικά  την παροχή γεύματος στους εργαζόμενους του Ξενοδοχείου. 

Το  Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξεν/λων Κέρκυρας και εργαζόμενοι του Ξενοδοχείου ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ καταγγέλλουν την απαράδεκτη απόφαση της εργοδοσίας να καταργήσει ουσιαστικά  την παροχή γεύματος στους εργαζόμενους του Ξενοδοχείου. Ένα θεσμοθετημένο δικαίωμα   της κλαδικής Σ Σ Ε  Ξεν/λων   που είναι σε ισχύ και που για χρόνια εφαρμόζονταν και στο συγκεκριμένο Ξενοδοχείο. 

                  Δεν φτάνουν οι μεγάλες μειώσεις των μισθών , το κόψιμο των ρεπό, οι απολύσεις, δεν φτάνει η εντατικοποίηση της εργασίας  που επιβαρύνει την υγεία μας  πολλές φορές με δραματικές συνέπειες,  τώρα θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους   ακόμα και από το κόψιμο της παροχής του γεύματος. Αντιμετωπίζουν τους εργαζόμενους ως μηχανές κέρδους χωρίς ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Την ώρα που οι εργαζόμενοι δίνουν τον ιδρώτα τους, τον ίδιο τον εαυτό τους ,  στηρίζοντας  τη βαριά βιομηχανία όπως οι ίδιοι λένε τον τουρισμό, που φέτος καταγράφει νέα ρεκόρ κερδών, η ανταμοιβή τους είναι ένα ξεροκόμματο κι αυτό της προηγούμενης μέρας.