Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΖΑΚΥΝΘΟΣ : ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ.....

Συνελήφθησαν άμεσα δύο αλλοδαποί στον Λαγανά Ζακύνθου για δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών



Συνελήφθησαν άμεσα την Παρασκευή (25.07.2014) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή του Λαγανά Ζακύνθου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής  Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ), ένας 18χρονος υπήκοος Μ. Βρετανίας και ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας , για  δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον εντοπισμό και την σύλληψη του 18χρονου υπηκόου  Μ. Βρετανίας , ο οποίος λίγη ώρα πριν είχε αφαιρέσει από σταθμευμένο όχημα,  ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Αντίστοιχη ήταν και η δεύτερη περίπτωση που απασχόλησε τις αστυνομικές υπηρεσίες καθώς, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας που κινητοποιήθηκαν άμεσα, μόλις ενημερώθηκαν για περιστατικό κλοπής πορτοφολιού στην παραλία του Λαγανά, εντόπισαν και συνέλαβαν έναν 24χρονο υπήκοο Αλβανίας, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο  που είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από έναν 19χρονο υπήκοο Σερβίας.
  
Από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά που πραγματοποίησε την προανάκριση σχηματίσθηκαν σε βάρος των δύο αλλοδαπών, για τις δύο αυτές περιπτώσεις, δικογραφίες πλημμεληματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της κλοπή και στην συνέχεια οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.