Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ : ΗΧΗΣΑΝ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ....

Η Χαμάς απειλεί να επιτεθεί στο αεροδρόμιο 
Μπεν Γκουριόν του Ισραήλ


Με επιθέσεις εναντίον του αεροδρομίου του Τελ Αβίβ, Μπεν Γκουριόν ακόμα και σήμερα, απειλεί το στρατιωτικό σκέλος της Χαμάς. Ανακοίνωση της οργάνωσης προειδοποιεί τις αεροπορικές εταιρείες να μην χρησιμοποιήσουν το αεροδρόμιο...


Εκπρόσωπος του αεροδρομίου είπε ότι ήχησαν σειρήνες στο Μπεν Γκουριόν και ότι υπήρξε διακοπή της λειτουργίας για 10 λεπτά αλλά αυτό ήταν μέρος του γενικότερου συναγερμού που είχε σημάνει στο Τελ Αβίβ

Η ανακοίνωση-απειλή της Χαμάς

«Mετά τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον των κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας... το ένοπλο σκέλος της Χαμάς αποφάσισε να αντιδράσει στην ισραηλινή επιθετικότητα και σας προειδοποιούμε να κάνετε πτήσεις στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν, το οποίο θα είναι ένας από τους στόχους μας σήμερα καθώς στο αεροδρόμιο υπάρχει και στρατιωτική βάση».

Η οργάνωση, σύμφωνα με το Reuters, υποστήριξε ότι έχει ήδη εκτοξεύσει μια ρουκέτα κατά του αεροδρομίου.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου είπε ότι ήχησαν σειρήνες στο Μπεν Γκουριόν και ότι υπήρξε διακοπή της λειτουργίας για 10 λεπτά αλλά αυτό ήταν μέρος του γενικότερου συναγερμού που είχε σημάνει στο Τελ Αβίβ.

O αριθμός των νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς  έφτασε τους 100 ενώ πάνω από 650 είναι οι τραυματίες.


Πηγη tro-ma-ktiko