Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΚΕΡΚΥΡΑ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΥΡΙΟΣ...



Συνελήφθη  αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, ο οποίος επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης.


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΥΛΛΗΨΗ
Συνελήφθη, το Σαββάτο (26.07.2014), στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, 29χρονος υπήκοος Συρίας για κατοχή και χρήση πλαστού εγγράφου.

Ο εντοπισμός του 29χρονου πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ελέγχων που πραγματοποιούνται στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας αλλά και στα αεροδρόμια των υπολοίπων νησιών του Ιονίου για την αποτροπή της παράνομης εξόδου από την χώρα μη νόμιμων αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη υπόθεση, διαπιστώθηκε από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, ότι ο 29χρονος Σύριος είχε στην κατοχή του πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία επιχείρησε να ταξιδέψει στην Γερμανία.     

Στο πλαίσιο των ερευνών που βρίσκονται σε εξέλιξη, αναζητείται ακόμη ένας 40χρονος αλλοδαπός, ο όποιος κατηγορείται ότι διευκόλυνε με σειρά ενεργειών του, την απόπειρα  της εξόδου του 29χρονου αλλοδαπού από τη χώρα.

Ο 29χρονος αλλοδαπός  θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.