Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΤΡΕΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ΚΑΙ ΖΑΚΥΝΘΟ.....

Συνελήφθη ημεδαπός, για υποκλοπή μεταφορικού έργου στην Κέρκυρα


Εμφάνιση 20140715_100716 (1).jpgΣυνελήφθησαν την Κυριακή (13.07.2014) το πρωί στον αερολιμένα Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, δύο ημεδαποί 42 και 52 ετών για υποκλοπή μεταφορικού έργου.

Σε βάρος των δύο ημεδαπών σχηματίσθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Κέρκυρας, δικογραφία αυτοφώρου διαδικασίας για το αδίκημα της υποκλοπής μεταφορικού έργου καθώς όπως διαπιστώθηκε ο 42χρονος μετέφερε έναντι αμοιβής, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, τέσσερις επιβάτιδες, με αυτοκίνητο ιδιωτικής χρήσης, ιδιοκτησίας του 42χρονου.

Οι  δύο ημεδαποί οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.



Συνελήφθη ημεδαπός στην Κέρκυρα, για κατοχή και πώληση απομιμητικών προϊόντων

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 100  προϊόντα
Συνελήφθη χθες (14.07.2014) τις απογευματινές ώρες , από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, 58χρονος ημεδαπός, υπεύθυνος λειτουργίας εμπορικής επιχείρησης στην περιοχή του Λευκίμμης, για πώληση απομιμητικών προϊόντων.
Σε βάρος του ημεδαπού επιχειρηματία σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, για παραβάσεις των Νόμων Περί Αθέμιτου Ανταγωνισμού και άλλων σχετικών νομοθετικών διατάξεων , καθώς όπως διαπιστώθηκε διέθετε προς πώληση, προιόντα  (τσάντες, πορτοφόλια  και άλλα), απομιμήσεις επώνυμης εταιρείας.
Συνολικά κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν περισσότερα από 100 διαφορετικά προϊόντα.
Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
 
Συνελήφθη αλλοδαπή Ρωσικής καταγωγής στον αερολιμένα Ζακύνθου  με ευρωπαϊκό  ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (14.07.2014) το πρωί στον αερολιμένα  Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, 53χρονη υπήκοος Ρωσίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.
Η 53χρονη εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου και όπως διαπιστώθηκε σε βάρος της εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία.
Ο 53χρονη θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Εφετών Πάτρας.