Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ

 
Οι νεώτεροι δεν τα ζήσατε. Τέτοια εποχή ανάβανε τα λαμπάκια μας από τις τουρίστριες. Σήμερα κυκλοφορεί ο άλλος δίπλα στην βορειοευρωπαία επισκέπτρια των αρχαιολογικών μας μνημείων και δεν την κυττάζει καν. Μιλάμε για την Ελλάδα που το καλοκαιράκι ξαφνικά γινόταν ΟΗΕ. Βαβέλ. Ξένες με κορμί λαχταριστό και σακίδιο με παγούρι.
Η κουβέντα με αφορμή συνέντευξη του Μάρκους Μπεργκ, του Σουηδού που με τη φανέλλα του Παναθηναϊκού έκλεψε την παράσταση στο περασμένο πρωτάθλημα. Τι είπε το παλληκάρι; “Επόμενο είναι να κάνει θραύση ο αλκοολισμός στην πατρίδα μου και να γίνονται πολλές αυτοκτονίες. Ο κόσμος πάει το πρωί στις 8 στη δουλειά κι είναι σκοτάδι. Σκοτάδι ακόμα και στις 4 το απόγευμα που θα φύγει από τη δουλειά. Όλο το χρόνο σκέπτονται τη μία εβδομάδα που θα περάσουν σ' ένα ελληνικό νησί...”.
Μαλάκες Έλληνες! Αρχιμαλάκες Έλληνες! Καπετάν μαλάκες Έλληνες! Δεν ξέρετε που ζείτε. Αυτή είναι η δυστυχία σας. Ευλογημένος ο τόπος σας, όχι εσείς. Οι παπούδες σας, κάργα στο καυλόσπυρο, όταν ήταν πιτσιρικάδες έμπαιναν στην τουαλέτα και έμεναν εκεί όσο κρατάει ένα ματς μουντιάλ σήμερα με παράτα και πέναλτυ. Την βαρούσαν κανονικά και όσο αντέχανε. Και το καλοκαίρι έπαιρναν από πίσω τις μπουτάρες και τις βυζάρες που περπατούσαν με τις σορτσάρες οι τουρίστριες. Τα κορίτσια που ερχόντουσαν από χώρες που το σεξ δεν θεωρούνταν ούτε ντροπή, ούτε ταμπού.
Δυστυχώς για τις νεράιδες του Βορρά, από Δανίες, Σουηδίες και σία, αντί να πέσουν στην αγκαλιά του Απόλλωνα και του κάθε Ολύμπιου Θεού, γρήγορα αντιλαμβάνονταν πως από σεξ τα νεαρά ελληνόπουλα ήταν αυτοδίδακτοι και γνώριζαν όσα είχαν μάθει στους καμπινέδες των σινεμά, μετά από ταινίες τολμηρού περιεχομένου.
Πηγη  apodytiriakias.gr