Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Η ΠΡΩΤΗ ΤΩΝ "ΦΑΙΑΚΩΝ"

 
Η Κέρκυρα επέστρεψε στην Super League και ξεκίνησε και αυτή την προετοιμασία της για την νέα σεζόν με όνειρα και ελπίδες για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.

Επιστροφή στην Super League και επιστροφή στα βάσανα για τους παίκτες της Κέρκυρας που την Τετάρτη επανήλθαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα σεζόν. Οι "Φαίακες" πραγματοποίησαν τον καθιερωμένο ετήσιο αγιασμό και παράλληλα έκαναν και την πρώτη τους προπόνηση με τον Χιλιανό Άνχελ Ρόχα να δίνει το παρών.
Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:
"«Καλή χρονιά, με επιτυχίες...». Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, στον Ποταμό, η πρώτη προπόνηση της Κέρκυρας για τη νέα σεζόν, μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό.
Παρουσία της διοίκησης, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Χάρη Κουτσούρη, συνεργατών (κ.κ. Γεωργακόπουλος, Αργυρός, Κιούλος κ.λπ.), στελεχών και φίλων της ομάδας, οι Φαίακες πήραν την ευχή του π. Θωμά, ο οποίος και τους ζήτησε χαρές ανάλογες με πέρσι και παραμονή της ομάδας στη Super League. Eυχόμενος υγεία, δύναμη και υπομονή.
Το «παρών» στην «πρώτη» των Φαιάκων έδωσε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Χιλιανός, Άνχελ Ρόχας, καθώς και άπαντες οι παίκτες που ανήκουν τη δεδομένη στιγμή στο δυναμικό της Κέρκυρας, μαζί με τον νεαρό, Γιώργο Γαρδικιώτη, από την ομάδα Νέων.
Μετά, δε, το τέλος του αγιασμού, ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της σεζόν, σε χαλαρούς ρυθμούς (τρέξιμο και παιχνίδια με μπάλα σε μικρό γήπεδο), με τους προερχόμενους από αρθροσκόπηση (μηνίσκος), Παναγιώτη Ζορμπά και Σεμπάστιαν Ναγιάρ να ακολουθούν το δικό τους, ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης".



 Πηγη  sport24.gr