Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΕΞΙΧΝΙΑΣΕΙΣ ΚΛΟΠΩΝ ΣΕ ΔΑΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΥΚΙΜΜΗ !!!

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε οικία στα Δανήλια Κέρκυρας
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών ρομά για κλοπή, καθώς και σε βάρος ημεδαπής και αλλοδαπού για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, διάρρηξη σε οικία στα Δανήλια Κέρκυρας, η οποία έγινε την Παρασκευή (30.08.2013) το πρωί και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος...

... τριών ημεδαπών ρομά, ηλικίας 15,34 και 35 ετών για κλοπή, καθώς και σε βάρος 27χρονης ημεδαπής και 29χρονου υπηκόου Σερβίας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

H 27χρονη ημεδαπή και ο 29χρονος Σέρβος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την Πέμπτη (12.09.2013) το μεσημέρι στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας κλεμμένος φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Από την εξέλιξη της έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, προέκυψε ότι η 27χρονη ημεδαπή και ο 29χρονος Σέρβος είχαν προμηθευτεί τον φορητό υπολογιστή από τρεις ημεδαπούς ρομά, ηλικίας 15,34 και 35 ετών, οι οποίοι  ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται, ως οι δράστες διάρρηξης  οικίας  60χρονου ημεδαπού στα Δανήλια Κέρκυρας την Παρασκευή (30.08.2013) το πρωί, κατά την οποία αφαίρεσαν τον συγκεκριμένο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 1.000 ευρώ, χρυσαφικά αξίας 1.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ ο ηλεκτρονικός υπολογιστής επιστράφηκε στον 60χρονο.


Εξιχνιάστηκε μία ακόμη υπόθεση διάρρηξης εμπορικής επιχείρησης στην Λευκίμμη Κέρκυρας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία

Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκιμμαίων μία ακόμη υπόθεση διάρρηξης σε εμπορική επιχείρηση στην Λευκίμμη Κέρκυρας, το Σάββατο (15.06.2013) πρωινές ώρες και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ηλικίας 23 και 24 ετών για κλοπή κατά συναυτουργία.

Από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λευκιμμαίων, ταυτοποιήθηκαν οι δύο ημεδαποί, ως οι δράστες διάρρηξης επιχείρησης ανακύκλωσης μετάλλων το Σάββατο (15.06.2013) το πρωί στην Λευκίμμη Κέρκυρας, από την οποία αφαίρεσαν καλώδια και χαλκό σε πλαστικά δοχεία συνολικής αξίας 4.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.