Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟN ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...

Τα ξένα ΜΜΕ για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA υποκλίθηκε στο χατ-τρικ του Κώστα Μήτρογλου, χαρακτηρίζοντας μαγικό τον άσο του Ολυμπιακού. 

"Στα ίσα με τη Μπενφίκα" αναφέρουν οι Πορτογάλοι.
Το προσωπικό κρεσέντο του Κώστα Μήτρογλου στις Βρυξέλλες δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τα ευρωπαϊκά ΜΜΕ, τα οποία στάθηκαν στο εντυπωσιακό χατ-τρικ που σημείωσε κόντρα στην Άντερλεχτ.

"
Ο Μήτρογλου εμπνέει τον Ολυμπιακό", αναφέρει χαρακτηριστικά η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Διαβάστε χαρακτηριστικά:

Uefa.com: Ο μαγικός Μήτρογλου εμπνέει τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε χατ-τρικ και τιμώρησε τους γηπεδούχους που ήταν κακοί στην τελική προσπάθεια για να εξασαφλίσει την πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη φετινή διοργάνωση.

Gazzetta dello Sport: Ήταν η μεγάλη βραδιά του Κώστα Μήτρογλου. Ο Έλληνας επιθετικός, που έχει και γερμανικό διαβατήριο, σημείωσε χατ-τρικ στο γήπεδο της Άντερλεχτ χαρίζοντας στον Ολυμπιακό την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων.

Rtbf.de: Η Άντερλεχτ είχε απόλυτη έλλειψη ρεαλισμού και ηττήθηκε 3-0 από τον Ολυμπιακό.

Equipe: Η Άντερλεχτ κυριάρχησε αλλά ήταν αναποτελεσματική, ο Ολυμπιακός έδειξε έναν αδυσώπητο ρεαλισμό. Οι Βέλγοι θα σκέφτονται σίγουρα το χαμένο πέναλτι μετά το άνοιγμα του σκορ από τον Ολυμπιακό.

Zerozero.pt: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 την Άντερλεχτ με σκόρερ και των τριών τερμάτων του τον Κωνσταντίνο Μήτρογλου. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός έπιασε τη Μπενφίκα στον όμιλο με τρεις πόντους.

Record: Το χατ-τρικ του Μήτρογλου φέρνει τον Ολυμπιακό στα ίσα με τη Μπενφίκα.


Πηγή: pineza.gr