Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ:Ο ΓΛΕΖΟΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΜΑΘΟΥΣΑΛΙΞ"...

            …στον Αστερίξ, με τη θεογκόμενα!!!

Τι είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος για τον Μανόλη Γλέζο με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του δεύτερου για τον ΣΥΡΙΖΑ και την εξεύρεση των χρημάτων από το κόμμα της αντιπολίτευσης

"Ο Γλέζος μοιάζει με το γεροντάκο στον Αστερίξ με τη θεογκόμενα...", σχολίασε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό, "Βήμα Fm".
Παίρνοντας και αυτός αποστάσεις από τον Μανόλη Γλέζο, ο Πέτρος Τατσόπουλος υποβάθμισε τις θέσεις του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, ενώ διαφώνησε και με τη στάση στελεχών του κόμματος υπέρ της απλής αναλογικής.
"Ο κ. Γλέζος τα έλεγε και παλιότερα αυτά για τα λεφτά, αλλά η ουσία είναι πως δεν μπορεί να γίνει δραματική αλλαγή στο οικονομικό τοπίο χωρίς ανάλογη δραματική αλλαγή στην φορολογική πολιτική", δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφορικά με τα περί συνεργασιών και στην ερώτηση του κατά πόσον ο ΣΥΡΙΖΑ προτιμά να μιλάει με τον Πάνο Καμμένο παρά με το ΠΑΣΟΚ, ο Π. Τατσόπουλος απάντησε:
"Δεν βλέπω κουλτούρα για συμμαχίες, βλέπω έναν διπολισμό με νύχια γαμψά. Και άλλοι, όπως εγώ, που έχουν υπονοήσει μόνο συμμαχική κυβέρνηση για να αντιμετωπίσουμε έναν κίνδυνο όπως η Χρυσή Αυγή, και έναν μεγάλο συνασπισμό, έχει φάει πόρτα από παντού. Κανένα μεγάλο κόμμα δεν συζητά αυτή τη στιγμή για συμμαχίες. Άρα, τι συζητάμε;".
Σε ότι αφορά τις δηλώσεις Πάγκαλου για τις υποκλοπές ο κ. Τατσόπουλος είπε:
"Ήταν μόνος του (σ.σ.: στο περιθώριο συνεδρίασης του Συμβουλίου της Ευρώπης) και είχε την καλοσύνη να μου πει να πάω να καθίσω μαζί του. Πιάσαμε ψιλή κουβέντα και ανάμεσα στα άλλα, μου είπε με το ίδιο ανάλαφρο ύφος που το είπε και στην εκπομπή το περιστατικό με τον Αμερικανό πρέσβη και τις υποκλοπές. Μου το είπε σε χρόνο, αν θες, ανύποπτο, που δεν είχε ξεσπάσει το τελευταίο σκάνδαλο των υποκλοπών των αμερικανικών.
Και γιατί το λέω; Διότι φαντάζομαι ότι αυτό θα το είχε πει και σε άλλους ανθρώπους εκτός από εμένα, off the record πάντα. Κάτι που το λέει γενικώς, δεν μπορώ να το φανταστώ ότι ήταν αυτό που τον κατηγόρησαν μετά.
Ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία ξεπλύματος των Αμερικανών, να ισοφαρίσουν επειδή μας παρακολουθούν κτλ. Δεν φανταζόμουν ποτέ, όμως, ότι αυτό που συζητούσαμε σε ένα πρωινό, θα έβγαινε και θα το έλεγε στον αέρα. Γιατί όντως δημιουργείς και την εντύπωση πλυσίματος, ότι πας να φέρεις έναν συμψηφισμό ευθυνών...".
News247.gr