Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ: ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΔΕΛΤΙΟ....

Συνελήφθη ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή στην Κέρκυρα

Κατασχέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι COLT

Συνελήφθη χθες (09.10.2013) το μεσημέρι στην πόλη της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, 24χρονος ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή.

Oι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο ημεδαπό, κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου και στην κατοχή του βρέθηκε ένα αεροβόλο πιστόλι COLT με αμπούλα και μεταλλικά σφαιρίδια.

Ο 24χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε οικία στην Κέρκυρα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου ημεδαπού ρομά

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας μία ακόμη υπόθεση διάρρηξης που έγινε σε οικία στην Κέρκυρα κατά το χρονικό διάστημα από (27.01.2013) έως (29.01.2013) και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 15χρονου ημεδαπού ρομά για κλοπή.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε ο 15χρονος ημεδαπός ρομά, ο οποίος αναζητείται, ως ο δράστης της διάρρηξης σπιτιού στα Βασιλάτικα Αγίου Ιωάννη, κατά την οποία αφαίρεσε ένα ασημένιο βραχιόλι.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 15χρονου, θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.


Συνελήφθη αλλοδαπός στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, διότι επιχείρησε να ταξιδέψει παράνομα σε Ευρωπαϊκή Χώρα

Συνελήφθη σήμερα (10.10.2013) το πρωί στο Αεροδρόμιο της Κέρκυρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Κέρκυρας, 25χρονος υπήκοος Αλβανίας για απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα, καθώς και για πλαστογραφία ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ο 25χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, κατά την διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, στους οποίους επέδειξε παραποιημένο διαβατήριο Αλβανικών Αρχών, με σκοπό να ταξιδέψει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία πλαστή ταυτότητα και μία πλαστή άδεια ικανότητας οδηγήσεως Ελληνικών Αρχών.